Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

hediye çeki ile :tickets: :tickets:

2 Beğeni

Bunu pzt ben de bi deneyeyim :slight_smile:

3 Beğeni

Ing Turuncu Ekstra Kart kampanyası ile birleştirilebiliyor mu acaba? Kitap alışverişinde %15 indirim veriyor.

1 Beğeni

Maalesef konu hakkında bilgim yok.

1 Beğeni

Hepsiburada’da kitaplar için kullanılabilir. Gerçi kargolamada pek iyi olmadıkları yönünde söylemler mevcut. Bu riski göze almalı mıyız?? :thinking:

1 Beğeni

alınabilir bence. daha önce alışveriş yaptım gelmesi uzun sürdü ama sağlam gelmişti diyebilirim. ben birkaç şey alacağım birazdan sepete kitap da ekledim.

1 Beğeni

İlk kez yapılan alışveriş diyor, yeni hesap mı açmak gerekiyor acaba. Gerçi telefon numarası aynı olacak sıkıntı olur herhalde. Sonuca ulaşırsanız paylaşın lütfen :slight_smile:

1 Beğeni

Denemeye karar verdim. Yeni hesap açıp 165 TL kadar sepet oluşturdum. Kodu giriyorum algılamıyor. Seksen kere kullan basınca algılıyor. Teslimat ekraninda kod görülmüyor. Baştan başlayıp teslimat ekraninda da kod çalışır görünüyor bu sefer de ödeme ekranında ücret 165 çıkıyor. Sonuca varamıyorum bir türlü! :face_with_symbols_over_mouth:

3 Beğeni

ben de aynı sorunla uğraşıyorum… :frowning: ödeme ekranında gidiyor kod

2 Beğeni

Bende denedim şimdi. Kendi hesabımda ve yeni hesap açarak da denedim ama kabul etmiyor. Galiba kitaplarda geçerli değil. Kod çıkıyor ama sepetten fiyat düşmüyor.

1 Beğeni

Hepsiburada’dan ilk kez chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri hariç tek seferde 150 TL ve üzeri (KDV dahil, hediye çeki, kargo bedeli hariç) alışverişlerde anında 50 TL indirim verilecektir.

Kampanya, 50.000 kullanım ile sınırlıdır. 50.000 kişiye ulaşıldığında kampanya bitiş tarihi beklenmeksizin kampanya sona erecektir.

50bin kişi alışveriş yapmış mıdır?

1 Beğeni

Site bozuk.50 tl düşüyor satın al kısmına basıyorum tekrar fiyatı artıyor.Ayrıca daha 50000 kişi alışveriş yapmamıştır diye düşünüyorum

1 Beğeni

Yeni açtığım hesap da indirim oldu. Ödeme ekranında da düşmüş fiyatı gösteriyor. saçma kitaplar seçtiğim için denemek istemedim.

Bende o bölüme ulaştım. Ama kart bilgilerimi yazarken fiyat yine indirimsiz haline döndü. :persevere:

bende de ödeme ekranında fiyat düşüktü kart bilgisini girince sıfırlandı yine

Kodu kullan kısmına spam yapınca üçüncü denemede düşüyor ama satın al kısmında tekrar artıyor fiyat xD

Ben vazgeçtim :grimacing: Başarıp 50 TL indirimi alabilecek arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum :laughing: :laughing:

1 Beğeni

kampanyayı acun hikayelerinden duyurmuş, ben inanmaya başladım 50bin limitinin dolduğuna :d

1 Beğeni

Aynı durumdayım 10 kez uğraştım tam oldu bilgileri girdim en son ekrandayım yine normal fiyata döndü…

O halde kesin bitmiştir :smiley: Ama tıklayınca kabul ediyor arada 50 tlyi,bitse etmez sanırım.Bir garip işler…

Arkadaşlar Amazon’da herhangi bir kupon, indirim kodu vesaire kullanılabiliyor mu ?