Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Geçen gün sahaflardan birisi açıklama yazmıştı. PTT Kargo kitap anlaşmasını iptal etti, artık en ucuz gönderi 9 tl gibi bir şeydi. Arkadaş da ondan sormuş olabilir.

Bu arada kitapyurdu’nda İthaki kitapları bugüne özel %50 indirimde.

3 Beğeni

Nadirkitapta tek kitap için fiyat bakarken gördüm ben de. PTT ile anlaşması kalmamış kimsenin. En ucuz kargo 9.90’dı hep.

1 Beğeni

Kitapyurdu’ndan Ithaki alasım gelmedi hiç bu indirimi beklememe rağmen. İnsanı aşırı mağdur etmeye başladılar.

1 Beğeni

Geçen gün yaşadığım kargo sıkıntısı için çekmiştim fotoyu devam ediyor yani.

1 Beğeni

Benimde almak istedigim bir ton kitap vardi ama zamlardan sonra sadece zaman çarkı nı bitirmek adina ithaki den 2 kitap aldim.Artik ithaki serileri ilgimi çekmemeğe başladi.

200 Tl yi gözden çıkaracak olanlar hayranlar için:

Bu sayfada malum kitabı satıyor ancak güvenirliğini hiç bilemem. İsteyen istediği fiyata alır ona karışmam ama şahsen o kitap olsa bile fırsatçılara 100 Tl verecek değilim.

:slight_smile:

14 Beğeni

Yurtdışından bir şey alırken bende yorumdaki kişi gibi oluyorum :grinning:

8 Beğeni

Aynen bana da oluyor aynısı. Bakıyorum 80 euro, tamam alırım diyorum. Sonra 8le çarpınca “eyyy 640 TL imiş, alamam pardon” diyorum :grinning:

14 Beğeni

Ben sormuştum bu kitabı da korsanmış kitap. 1000 tane kitaptan biri korsan için parçalanmış yani çok üzücü

2 Beğeni

Ptt kitap kampanyası hala devam ediyor gözüküyor ama gişe memurlarının bazılarına göre etmiyor.Ukitapta son zamanlarda en çok konuşulan olaylardan biri, memurların bazıları okul şartı istiyor bazıları yazı geldi bitti diyor bazıları bir günde bir tane gönderebilirsiniz diyor ptt ile kitap gönderecekler bazen şube şube geziyor karışık durumlar var o yüzden nadir de bir çok kişi iptal etmiş olabilir ptt kargoyu.

Nadir’de kimse PTT Kargo kullanmıyordu ki zaten? Belki 100 sahaftan 5’i falan. Özel isteklerde gönderiyorlardı.

Kullanmama sebepleri de çok açık. 3.5 TL’lik kargo gönderdiklerinde kendilerine kâr kalmıyor. Ama gidip Yurtiçi’yle falan 5-6 liraya anlaşıyorlar. Sürekli gönderim yaptıkları için bu sistem Yurtiçi’nin de işine geliyor. Ardından Nadir Kitap’la olan sözleşmelerinde de 9.90’a sabitliyorlar. Ve artık kargo ücretleri de peşin çekildiği için gelsin her kargodan 4 lira kâr. :slight_smile:

Ha belki de o 4 lirayı da paylaşıyorlardır. 2 Nadir’e, 2 sahafa. Evet arkadaşlar kimse masum değil, bilmek lazım bunları. :slight_smile:

Sorduğunuzda inkâr edeceklerdir, ederler. :slight_smile:

Not: PTT Kitap gönderim kampanyası devam ediyor. Hakkınızı arayınız.

8 Beğeni

Bu kitabın korsanının olduğunu bilmiyordum ilginçmiş.

İdefix’in hediye çeki her hesap için sadece bir kere mi kullanılabiliyor ?

D1EA9BB1
864DD710

Idefix bedava kargo kodları isteyen kullanabilir.

5 Beğeni

Alttakini kullandım, çok teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

7 Beğeni

Alfa yayınları popüler kültür serisine herhangi bir zam veya indirim gelecek mi bilgisi olan var mı ?

Bence mantıklı :smiley:

1 Beğeni

Yani yine de onun parçalandığını düşünmek üzdü beni, bir de şöyle orijinal olmamasına rağmen 200₺ olması düşündürüyor biraz daha uygun olsa alırdım da😅