Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Bir tane daha 200 tlye gördüm bu orjinal sanırım ama paylaşmak istemedim.

Nasıl ulaşabilirim acaba hala satıştaysa tabii ki

Satışta linkini attim mesaj olarak

Can Yayınları etiket fiyatlarına 5-7 tl arası zam yapmış.:-1:t2:

Nerede görebiliriz güncel fiyatları?

Herhangi bir kitap satış sitesinde. Ben sürekli takip ettiğim için gözüme çarptı.

Pegasus da aynı şekilde 5-7 TL zam yapmış, sanki zaten pahalı değilmiş gibi.

Zamlanmadan önce 150 tl’lik sipariş vermiştim, birkaç gün sonra bir sepet daha yaptım, ertesi gün sepet tutarının 35 TL zamlandığı sürpriziyle karşılaştım :slight_smile:

BKM’de “Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri” sepete eklendiği için durduk yere alışveriş yaptım. Normalde yoktu nasıl sepete eklendi anlamadım. Muhtemelen iptal edecekler ama keşke yollayabilseler.

2 Beğeni

İptal edilecektir, sanki bir kez daha aynı şey olmuştu birkaç ay önce. Pek çok kişi sipariş vermişti, sonra iptal edilmişti diye hatırlıyorum.

Korsan olanı instagramda satılıyor denilmişti burada. belki korsan da olsa gönderirler :grimacing: daha önce hiç “sepete ekle” görmediğim için şansımı deneyeyim dedim.

3 Beğeni

BKM’nin stokları yine sapıttı muhtemelen. Ben de Bilimsel Araştırmanın Mantığı’nı stokta görünce hemen çaktım siparişi. Zaten 20 liralık sepetim vardı, en kötü ihtimalle iptal ederler kargo ücretsiz olmuş olur. :smiling_imp:

2 Beğeni

Ben de malum kitabı sipariş verdim ama kampanyaya göre BKM’de 3 kitap dışında bütün Bilimkurgu Klasikleri %50 indirimde

İmge Yayınevi’nin kendi internet sitesinde kargo ücreti 60 tl olarak çıkıyor, doğru mudur bu? En azından belli bir miktarı geçince ücretsiz olacağını düşünüp denedim ama 150’ye kadar çıkmama rağmen halen daha 60 tl kargo ücreti.

Promosyon/hediye kuponu yazan yer için kargo bedava kodu falan var mıdır acaba?

Kazancınız 60 tl yazıyor olabilirmi. 7 tl tutuyordi bir miktara kadar kargo bedeli.
Edit :200tl ve üstü bedava kargo sanırım

Yok bildiğin kargo 60 yahu çok garip. :smiley: Hadi 8-10 lira bir şey olsa verilir de, bu nedir.

Liste Fiyatı : 148.00
İndirimli Fiyatı : 100.47
Kazancınız : 47.53
Ulaşım / Kargo Bedeli : 60.00
Ödemeniz Gereken : 160.47

Kitapların etiket fiyatı 148 ama İmge 160 istiyor. Bir elinle verip ötekiyle almak bu olsa gerek. Hadi biliyoruz pahalı bir yayıevi ama kargo bedelini de 60 tl yapmazsın ya. :joy:

1 Beğeni

:grinning: Rastgele kitaplar atarak denedim benim dediğim gibi çıktı. Sepeti boşaltıp tekrar denediniz mi bir hata olmuştur belki.

200 üzeri bedavaysa alacağım şey hepi topu 40-50 tutacakken neden durduk yere 150 lira fazla ödeyeyim ki? Ama eğer 7 tl ise sorun değil alırım tabii ki.

Sepeti sildim, çıkıp yeniden girdim ama yine 60 tl çıkıyor. 200’ü geçip bakayım bir de denemek için.

1 Beğeni

60tl olması imkansızdır. Yurtdışından getirseniz bu kadar tutmaz sabah bi görüşün isterseniz :grinning:

200’ü geçtim yine 60, pes ettim tamam. Ki zaten alacak değilim 200 üzeri. Alacağım 1 kitap vardı belki 2 zorlarsam.

Yeni üye oldum ben, hesapta sıkıntı var galiba. :smiley: Hiç arayıp söyleyecek enerjim yok, başka siteden alırım artık. Teşekkür ederim. ^^

Ben üye olmadan attım sepete. Herkes üyelere indirim yapıyor biz zam yapalım demişlerdir belki :grinning: Hangi kitaplardı özel değilse yazarmısınız mesajdan merak ettim bende ne kadar çıkacak

1 Beğeni