Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Şimdi yine denedim kodu kabul ediyor. Doğru yazıp yazmadığınızı kontrol edin bence. PICODI20IDE.
İ değilde I harfi olacak şekilde. 150 TL’ye 20 TL indirim sağlıyor.

2 Beğeni

Teşekkürler. Sepetim 150 TL altında. Farklı kitap sitelerini araştırıyorum.

1 Beğeni

45/150’den nereye :(((

1 Beğeni

Evet :frowning: ben geçen hafta SEPET10 kodu ile 100 tl’lik hediye çeki aldım 90 TL’ye. Sonra yukarıda yazdığım kod ile alışveriş yaptım. Toplamda 30 tl’lik bir indirimden yararlanmış oldum (150/30)… 15 TL zarar etmiş olduk :grin:

1 Beğeni

Idefix 125/15 indirim kodu HOBI15

6 Beğeni

Bütün sene buradan indirimleri, fırsatları izledim Türkiye’ye varmama bir gün kala sinek avlıyorum. :sweat_smile: Bu nasıl bir ironi… Arkadaşlar lütfen indirim, fırsat gördüğünüz an yapıştırın, zira kurudum kitapsızlıktan. :sweat_smile:

2 Beğeni

Yerdeniz (6 Kitap - Tek Cilt) %35 indirim

https://www.amazon.com.tr/Yerdeniz-6-Kitap-Tek-Cilt/dp/9753428952

2 Beğeni

Teşekkürler. Ama bana daha çok %50, %40 bandında indirimler lazım. :sweat_smile: Özellikle İthaki’yi %50den aşağı bir indirimle almam. Pegasus da %50 olsa fena olmaz. Bunun dışında Doğan grubundan alacak çok kitabım birikmiş Atwood’lar sağ olsun. Bir posta sipariş geçip Panama’larımı aldım D&R’dan, diğerleri için bir süre daha bekleyeceğim. Pazartesi günü Türkiye’de olacağım zaten umarım güzel indirimlerle başlarlarlar yeni haftaya.

3 Beğeni

Kitap fiyatları ciddi anlamda yüksek rakamlara çıkmaya başladı.
Bir şekilde bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Devamlı %40 ve üzeri indirim beklemek durumunda kalıyoruz.
Ne yazık ki en azından ben bekliyorum.

2 Beğeni

Sanırım bu kur ve bu enflasyon varken kitap fiyatlarının düşmesi çok çok zor üstelik Türkiye’de fiyatı artmış bir şeyin düştüğünü çok görmedim ben bu fiyatlar yine iyi fiyatlar eğer böyle giderse bugün 50 TL’ye aldığımız bir kitabı indirim ile 100 TL’ye almaya başlayacağız maalesef durum hiç iyiye gitmiyor

6 Beğeni

Can Yayınları’nın birkaç senedir D&R ile ortak yaptığı kampanya önümüzdeki çarşamba (15 Temmuz 2020) başlayacakmış, fiyatı da 9 TL olarak güncellemişler.

22 Beğeni

bu haber çok iyi…

Tam bilmiyorum bu kampanyayı Can yayınlarının tüm kitapları 9 tl mi olacak D&R mağazalarında

Seçili kitaplar 9 TL olacak. Güzel kitaplar oluyor merak etmeyin :smiley:

3 Beğeni

Kahinim ben, şahitlerim var :joy:

14 Beğeni

Hangi mağazalar olacağını da yazsalar ne güzel olur.

@CenT öyle olursa çok iyi olur. Teşekkürler :slight_smile:

Çarşamba’ya kadar facebook sayfasının notlar kısmında paylaşırlar.

3 Beğeni

Belki de ilhamı sen verdin. Cengizhan böyle böyle yazmış 9 tl yapalım bu sene en iyisi demiş olabilirler :wink:

1 Beğeni

Kesin buradaki D&R’larda geçerli olmaz sınırlı mağazalarda diyorsa. :sob: Hay bin kunduz.

1 Beğeni

Forumdaki genişlemişti belki dahil ederler orayı.