Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Yanilmiyorsam instagram sayfalarinda indirimli fiyatlar uzerinden oldugu yaziyordu. Ancak emin degilim. Kontrol etmekte fayda var.
https://www.instagram.com/p/CCFq9Uyp5JY/?igshid=raw20s2uh0r6

1 Beğeni

aynen bende indirimli fiyatlar üzerine 3 al 2 öde yapılacak diye biliyorum. Eğer aksi ise almamak daha mantıklı.

Etiket fiyatları üzerinden 3 ve katları alımlarda %33 indirim uygulanıyor. İnternet de %35-40 indirimli satıldığı siteler varken çokta avantajlı değil. Ama şube indirimleri genelde %20 olduğundan tercih edilebilir. Birde kitapları bizzat seçerek temiz ve ayraçlı olanları ayraçlı almanın güzelliği var.

2 Beğeni

2 Beğeni

Şubedeki tek kitap alımlarındaki %20 indirim(iş bankası kartı ile %25) 3 al 2 öde kampanyası ile birleşmiyor maalesef. Haftanın kitabı/kitapları kampanyası ile de birleşmiyor.

indirim konusunda etiket üzerinden mi yoksa indirimli fiyattan mı 3 al 2 öde yapacağız diye sordum.

1 Beğeni

Bu durumda internetten yüzde 33 indirimle almakla aynı şeye geliyor. Ama seçerek almak her zaman ilk tercihimdir. Fiyatları uygun olsa hala kitapçılardan kitap alıyor olurdum. Arka yazısına, sağına soluna bakıp hiç bilmediğin bir kitabı alıp okumak harika. Hele bir de kitap güzel çıkarsa…

2 Beğeni

Bu arada bütün Hasan Ali Yücel ciltli klasikleri %40 indirimli şubelerde.

1 Beğeni

Gencler enparada bkm ve kidega icin 50 ye15 tl basladi bilginize…

2 Beğeni

malesef internet hala daha avanatjlı.

Ara ara yazıyorum ama tekrar yeni arkadaşlar için hatırlatmak istiyorum.
Kendimce en uyguna kitap alış yöntemim şudur:
1- Kitabı yazarına konusuna göre almayın. Alacağınız kitapları liste yapıp yayın evi gruplarına ayırın. İthaki,Can, 6:45 gibi
2-Enpara ve Cepte Teb için kampanyaları takip edin: 50 TL ye 15 TL gibi
3-O ay Madde 2 deki bankalar hangi siteden indirim veriyorsa o siteye girip, o site içerisinde yayın evlerinin ekstra indirimlerine bakın. Diyelim o ay KırmızıKedi de ek yüzde on var. O zaman 2 kampanyayı bir araya getirip patlattın siparişi. Bu yöntemle tek seferde 50 TL lik kitap 25-30 bandına iniyor. Senede bu yöntemi 3-5 arası kullanırsanız ciddi indirim oluyor. Şahsi rekorum piyasa ederi 250 TL yi bulan kitapları 130 TL gibi bir rakama alabilmiş olmaktır.

4 Beğeni

İdefix indirim kodu olan var mı? IDE15M yi denedim ama çalışmıyor.

Ben geçen gün PICODI20IDE kodunu kullandım. Ama sepet tutarı sanırım 150 TL idi.

3 Beğeni

Benim sepetimde işe yaramadı maalesef. :disappointed:

1 Beğeni

https://kidega.com/kampanya/ren-kitap-ozel-ciltli-seriler-tek-fiyat-1?banner_click=1615

38-40 tl ciltli kitaplar

Teşekkürler. Alacağım kitapların hepsi İthaki Yayınlarına ait.

1 Beğeni

neler ki (meraktan soruyorum)

Hayalet Öyküleri
Kara Örümcek
Dünyaya Düşen Adam
Aydaki İlk İnsanlar
Ağrı Dağı Yolcusu Kalmasın
Tüm Savaşları Bitirecek Savaş
Kallokain
Kumadam

1 Beğeni

Kallokain konusu ilginçmiş