Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Baktım, 10 metre yanımdaki mağazada (Armada) geçerli ama yarın tatil. Perşembe deneyeceğim şansımı artık :slight_smile:

1 Beğeni

Olur da Perşembe günü yolunuz Tunalı’daki D&R’a düşerse ve orada deli gibi kitaplara atlayan birini görürseniz bir selam verin hocam :raising_hand_man:

2 Beğeni

Memnuniyetle :slight_smile: Aynı şey sizin için de Armada olarak geçerli :slight_smile:

1 Beğeni

Yarın tatil olduğunu bilmiyordum. Epeydir mağazalara adım atmamış birisi olarak psikolojimi yarın için hazırlamaya çalışıyordum lakin tatil olduğunu okuyunca üzüldüm. Ben mağazaların hiç tatile girdiklerini, karantina dönemi hariç kapalı kaldıklarını hatırlamıyorum gerçi. Emin misiniz? Otobüs kullanmak yerine yürümeyi tercih edeceğim çünkü, boşuna o kadar yol gitmeyeyim :slightly_smiling_face:

Benim kız kardeşim D&R’da çalışıyor. Onların yarın tatil değil.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

1 Beğeni

D&R mağazalarına kampanyalı kitapların listesi ulaşmış olmalı, acaba problem olmazsa kardeşinizden rica etseniz bizimle paylaşabilir mi? Biz de bu sayede kampanyadaki kitaplar önemli değilse virüs varken alışveriş merkezine gitme riskine girmemiş oluruz. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ablamın çalıştığı mağazada kampanya yok. Dolayısıyla liste ellerinde var mı bilemiyorum. Ama işten dönünce kendisine sorarım, varsa yarın burada paylaşırım.

3 Beğeni

Gerçekten Can Yayınları kampanyası için şu listeye ulaşabilsek çok güzel olacak.

1 Beğeni

Peki, teşekkür ederiz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Biraz önce konuştum. Listeyi çıkarttıklarında göndereceğini söyledi. Çok iyi kitaplar yokmuş ama sanırım. :blush: @smartestidiot

8 Beğeni

Harika! Yine de bir şans vermekte fayda var, iki üç tane güzel kitap da olsa değerlendirmek lazım :grinning:

1 Beğeni

Kampanyanın yarın başlayacağını söylediler. Yarın AVM’ler kapalı mı olacak 15 Temmuz herkese tatil olduğu için? Biri aydınlatsın lütfen.

Acaba Can Yayınlarının Tellekt kitapları da indirime girer mi? Pek ümitli değilim ama yine de belli olmaz.

Zweiglar girse yeter benim icin. Is bankasından çıkmayan kitaplarını alsam yeter.

Doğruluğundan emin değilim ama bunlar sanırım indirime girecek kitapların bir kısmıymış;

11 Beğeni

On İki Gezici Öykü’yü çok uzun zaman önce okumuştum. Marquez kitaplarına başlamak isteyenler için güzel bir kitap olabilir. Marquez’in Kolombiya’da gazetecilik yaptığı zamanlarda orada duyduklarını anllattığı öykülerden oluşuyor.

2 Beğeni

Bir kısmı da bunlar :sweat_smile: Zweig kitapları dahil sanırım. Mutlu oldum

15 Beğeni

Geçen seneki kitaplar daha bir güzeldi sanki ama olsun, bu kez Can Yayınları beyaz kapaklı klasikler de dahil kampanyaya anlaşılan :grinning:

1 Beğeni

Can Yayınları kampanyasında, Jasper Kent gören alsın derim. :smiley: Ben denk gelemedim, sizler gelin.

@Ozgur bu iyi oldu. Seriyi öyle bir anlattım ki, isterim ki kitapların hakkını verecek olanlar alsın.
Ya ben kitapların hepsini aldıktan sonra indirime girmeleri :joy:. Geçen sene içime oturmuştu.

2 Beğeni