Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Halkın iradesi dahil onu gördüm.

İlk iki kitap indirime girse süper olur.

1 Beğeni

Klasikleri beklemiyordum kampanyada, umarım olur da buluruz :smiley:

1 Beğeni

Fantastik haricine yeni yeni giriyorum 1-2 kitap derken. Ondan ötürü ne alsam hiç bilemiyorum. Böyle güzel bir kampanya varken bir babayiğit çıkıp bu indirim için önerilen kitaplar listesi yapsa ne güzel olurdu. :drooling_face:

4 Beğeni

Can Yayınları 9 TL kampanyasına hangi kitaplar dahilmiş? Belli oldu mu acaba?

3 Beğeni

kitapyurdu 5 kitap 20 tl kampanyası yapmış

Bu kampanya geçen seneden beri var fakat ısrarla stok yenilemiyorlar, tükenen kitapların yenileri gelmiyor maalesef :neutral_face:

birde set kampanyası yapmışlar

15 Beğeni

Çok teşekkürler, geçen seneki kitaplar da varmış indirimde anlaşılan :blush:

1 Beğeni

Ataşehir burası geçerken uğradım. Daha çok kitap varmış. Jasper Kent serisini tamamlamak için Tuzla’ya da bakacağım. :sweat_smile:

1 Beğeni

Çarın laneti nasıl seri acep? Geçen sene de görmüştüm.

Daha çok kitap varmış derken onları sonradan mı çıkaracaklar yoksa her mağazada farklı mı?

280 kitap varmış. Stoklar geliyormuş.

@GkiraraJ güzel yorumlar okudum burada. İndirimdeyken alayım dedim. :sweat_smile:

1 Beğeni

Anladım, teşekkürler :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

şimdi resimler atılmış da ofiste olmasam gidip alasım geldi :slight_smile:

Listeye ulaşanilen biri varsa paylaşsa harika olur.
@GkiraraJ forumda danilov diye arat konusu vardı. Ben okudum. Orjinal bir seri. Baslarda yavaş ilerlese de sevdirir kendini. 9 liralık indirimde bulursan kaçırma al.

5 Beğeni

Jasper Kent tüm serisi indirimde değil herhalde. Burda da listeye düşmemiş. Tadım kaçtı şuan. Bu listeye ek 1 sayfa daha vardı. Onu çekemedim.

23 Beğeni

Bu konuda garip davranıyorlar. Aslında diğer yayınevleri tam tersini yapıp ilk kitaplara indirim yaptırır sonrakilerden kazanır. Can ilk kitapları alanlara sonrakiler indirimli diyor. İyi bir şey aslında. Ama en azındna 5 de dahil olsaymış. Hem 1 hem 5 dahil değil. Ama yine de değer. 27 liraya üç kitabı yine kaçırılmamalı. Güzel bir seri çünkü.

1 Beğeni

Aldım ben. Bir süre stok beklerim olmazsa alırım artık.