Bekleyelim bakalım, belki kampanya süreci içerisinde diğer kitaplara da %50 yaparlar, işte o zaman bayağı iyi olur. 
Söyledikleri doğru değil, 14 gün içerisinde sebep belirtmeden iade edebilirsiniz.
E-Devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurun.
Açıkça yalan söyleyip tüketiciyi aldatmaya çalışıyorlar. Sebep göstermeksizin 14 gün içerisinde cayma hakkınız var. Aynını Hepsiburada geçen yıl bana yapmaya çalıştı, tüketici hakem heyetine başvuru yapacağımı söyledim, dikkate almadılar. Ben de tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ve heyet doğal olarak lehime karar verdi. Benzer bir uyarı mesajı atın, sonuç alamadığınız takdirde tüketici hakem heyetine başvuru yapın.
Ne yazık ki BKM ve Hepsiburada bunu sürekli yapıyor. Yasa açık olduğu halde tüketiciyi aldatma yoluna gidiyorlar.
Bu tür davranışlarından dolayı alışverişlerimde BKM’yi tercih etmiyorum uzun zamandır…
Evet, aynı nedenden dolayı ben de hem BKM hem Hepsiburada’yı tercih etmiyorum.
@Who_Sametto Cüneyt abi o duyguyu çok iyi yansıtmış 
Amazon kampanyasından 2 ayrı hesap açıp faydalanan var mı? ![]()
@Blackheart BKM lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor…

%50 indirim gelirse yapıcam. Bir kez kullandım şimdilik. 
Ekim ayına kadar kitap almayacaktım,İdefix 25/100 ve Amazon indirimi sözümü 2 kez yutturdu bana,cüzdan kan ağlıyor 
https://www.amazon.com.tr/Bir-Devrimi-Sahnelemek-Cumhuriyetinde-Propaganda/dp/6058188970/
D&R 9 lira indiriminde varmış bu kitap. Bugun denk geldi aldım.
Kitabı ozelyapan şey nedir diye soranlar oldu buraya fotoğraflarını atıyorum. Etiket fiyatı 75 lira. Konuyu merak ettim ben incelerken o sebeple kütüphanemde dursun okurum bir ara diye de aldım.
Aylak Adam 2 cilt halinde bastı kitabı. Fuat Sevimay (sel yayıncılık) çevirisiyle ödül almıştı. Sel,tek kitap ve ciltli olarak bastı. Yani kısacası sel basımını tercih etmelisiniz ama kitabı okuması gerçekten zor başlamaya korkuyorum.
https://www.amazon.com.tr/Preacher-HC-Book-Garth-Ennis/dp/140122279X/ amazon vaiz serisinin ciltli İngilizce edisyonlarına ciltsiz fiyatı yazmış imkanı olan kaçırmasın ![]()
Şu baskılardan kendimi alamıyorum…Kuşe kağıt çizgi romanlar sert kapak olmayınca çabuk eğilip bükülüyor,baya sinirimi bozan bir durum.Tanesi 680 tl olmasa alınır aslında da işte 
Keşke dolar 2 tl falan olsa da şu baskıları alabilsek.200 tlye omnibus Sandman…Hayal etmesi bile güzel 
Rafımda çizgi romanlar bir yerden sonra içe doğru bükülerek duruyor 
Aynı sorunu yaşıyorum.Ciltli kitapları çizgi romanların altına ve üstüne koyarak ortada baskı uyguluyorum.Bir nebze işe yarıyor 
Ben de aralarda boşluk bırakıyorum, o da bir nebze işe yarıyor.
199.99₺ olmuş. 20₺ trendyol cüzdanımda var ama 5 kitabı amazon’dan sipariş verdim. Galiba o siparişi iade edicem.