D&R 9 lira indiriminde James Joyce Finnegan Vah’ıni gördüm. Bu kitap Türkçe’ye çevirmesi çok zoe bir kitap olarak anlatılıyordu hep.okuyan oldu mu? Çeviri nasıl aynı kitabın sel çevirisi de var ama uygunken burdan alayım diyorum. Joyce’u merak ediyorum ama okumaya çekindiğim bir yazar.
Daha önce Joyce okumadıysan, başlangıç olarak öykülerinin bulunduğu Dublinliler’i öneririm. Sanatçının Gençlik Portresi de başlangıç için uygun. Finnegan’s Wake ve Ulysses, Joyce okuma deneyimi olmayanlar için önerilmez.
Doğru söylüyorsunuz.Ben de son zamanlarda ikinci el kitap tercih ettiğim için çok kullanır olmuştum. Artık ucuza değil çok çok ucuza bulmak lazim. Kargo fiyatını ekleyince sıfırıyla aynı fiyata gelecekse hiç bir anlamı kalmıyor
Kodu kullanmayı denedim fakat geçersiz diyor. Buna benzer 100 lira üstüne 20 veya 25 TL indirim kodu olup payalabilen olursa çok sevinirim. 
Ah be alınmış bile biraz önce sipariş verdim 25 tl yerine 15 tl indirim yapabildim ne yazık ki.
Ben yararlanamadım siz yararlanın @annihilator özelden de attım kodu. 134369AF (idefix) 100 liraya 25 lira indirim kodu.
D&R kargo bedava kodu olan var mı?
Edit : 0031DD08
Amazon mobil’de 120 TL üzeri alış-verişe anında 20 TL indirim var. Kupon kısmına “AMAZONAPP20” yazmanız yeterli.
iş kültür şubelerinde altın yayınları kitapları %40 indirimli. yeni başladı sanırım.
Bayadır alışveriş yapmıyordum, çok zorluyor bu kampanyalar beni ![]()
Ay başına kadar kendi kendime söz vermiştim. Dayanamıyorum. 240 TL’lik kitap 200 TL 
Alın arkadaşlar, tutmayın kendinizi. Ben aldım, siz de alın. 
Aldım gitti o zaman 
Hepsiburada’da güzel indirimde olan yayınevi var mı?
Merhabalar,
Belki yeri değil ama
İnternet üzerinden aldığımız kitaplar 14 gün boyunca iade edilmiyor mu ?
BKM Kitap iade hakkı olmadığını söylüyor. Aşağıdaki mesajı gönderdiler :
Cayma hakları ile kanunda yer alan maddelere göre “Yazılı-basın ürünlerinde” iade hakkının olmadığı belirtilmiştir. İlgili tüzüğü inceleyebilirsiniz. Biz müşteri memnuniyeti açısından yine de teslim alındıktan sonra 24 saat içerisinde bize bildirildiği taktirde iade işlemini kabul etmekteyiz. Fakat belirtilen süreç dolduğu için bir işlem yapmamız mümkün değildir.
Değişim de yapılmıyormuş. 24 saat içerisinde bildirmediğim için.
Söyledikleri gibi mi yasal tarafı ?
Yalan beyanda bulunuyorlar. Muz cumhuriyetlerinde sık rastlanır böyle şeylere. Aynısını utanmadan Epsilon’da yapıyor. Tüketici hakları bildirisinde kitaplar için 14 gün iade hakkınız olduğu açıkça belirtilmiş. Öte yandan bu tip işletmeler %50 indirim yapsa satış rekoru kırar. O yüzden çokda bişey diyemiyorum, bize müstehak…
Kampanya iyi hoş da, her zamanki %50 indiriminde değiller şu an maalesef.
Öyle olsaydı mükemmel olurdu, çünkü zaten en uygun fiyatlı Amazon oluyor %50 indirim yaptıkları zaman. 
Can Yayınları’nın bazı kitaplarında %50 indirim var. Ama indirimler anlık olarak değişiyor.
Ben de söylediğiniz gibi düşündüm. Çok teşekkür ederim.