BKM kitap yaz bitimine özel kampanya yapmış.
Hiç şaşmıyor bu kuponlar. Ne zaman kampanya yaptık deseler aynı.
Fidankitap, %40 indirim kampanyası yapmış. Göz atmanızda fayda var.
Chronos dosyaları kitapları 24 liraya geliyor üçleme. Young Adult olsa da kitabın yorumları çoğunlukla olumlu.
Kidega’da İthaki Yayınlarının kitapları %45 indirimde. Bu haber daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Belki arada kaynamıştır. https://kidega.com/yayinevi/ithaki-yayinlari-001607?page=1
Mail atmıştım ilknoktaya TC kimlik no ile ilgili. Dün ve bugün bana mail atmışlar, haber vereyim dedim.
Trendyol hesabıma 31 Ağustos’a kadar geçerli 75/25 indirim kuponu tanımlanmış, ama maalesef kullanamayacağım. Kullanmak isteyen varsa mesaj atabilir.
Hesap Verildi…
Kidega’da 100 TL olmadan kargoyu bedavaya getirebileceğimiz kod var mı?
Özel bir kampanya olmadıkça kargo bedava kodu yok diye biliyorum ben.
Kargo bedava limitini 100 mü yapmışlar? Eskiden 50ydi sanki. Zaten enpara kampanyası olmasa cezbedici fiyatları yok (sadece paketleme, müşteri hizmetleri gibi konularda iyiler) bir de kargo alt limiti yükseltmek ilginç olmuş.
İthaki’den alacağım bir iki kitap vardı. İndirim varken bakayım dedim ama kargo limiti 100 olmuş. Kargo parası ödeyince kendimi kötü hissediyorum.
Babil için bedava kargo kodu var mı?
Amazonda kitapların rakip firmalara göre uygun olmasının sebebi nedir? Mesela Lotr tek cilt 78 tl diğer yerlere baktım en yakını 105 tl, stoka az koyupta kullanıcımı çekmeye çalışıyorlar diye düşünmedim değil yani. (zararına satış gibi)
Sanmıyorum çünkü okuma grubumuzla okuyacağımız için baya bir yüzüklerin efendisi alımı oldu bizim gruptan, hala stokta var. Yine yüzde 50 indirime giren Savaşkıran da uzun süredir istek listemde arada stoğu bitiyor fakat birkaç gün sonra tekrar stoğa girdiğini görüyorum.
Amazon o kadar iyi iş yapıyorki inanasımız gelmiyor indirimine. Keşke tüm kitap siteleri aynı şekilde iş yapıyor olsa.
Ben Yüzüklerin Efendisi’ni ve Otostopçunun Galaksi Rehberi’ni ilk indirime girdiklerinde almıştım. Hala aralıklarla indirime giriyor. Yani sorun olmaz muhtemelen.
Diğer siteler gibi yalandan çok satanlarda indirim yapmıyorlar. Ciddi manada hangisi çok satıyorsa onda indirim yapıyorlar. Hepsiburada yıllardır çoksatanlarda yüzde elli yapar. Ben bir kere bile Yüzüklerin Efendisi ya da Harry Potter görmedim. Örnek alsınlar.
Amazon yaptığı indirimi hakkıyla yapıyor.Gelen kitap sağlam geliyor.En azından bana öyle.
Yeni bir hesap açın. İlk alışverişte kargo bedavaydı, hala devam ediyor mu, bilmiyorum.
Malesef öyle olmuyor.