Bu aralar sanırım Netflix İthaki’ye sponsor olmuş. Netflix dizi veya film yayınlıyor ardından şrraak İthaki kitabını çıkarıyor, garip.
Arkadaşlar lütfen defalarca burada tartışıldı. İthaki kitap basarken dizisinin olup olmamasına kesinlikle bakmadığını(!) söyledi ama yapmayın böyle
Teşekkürler cevap verdiğiniz için.Ben alternatiflere bakayım en iyisi.
Bir alana bir bedava var. Hemen fiyatın alt kısmında ona dikkat et. Tam paramın olmadığı zamana denk geldi. Yoksa 2 yüzüklerin fendisi alıp 80’erden satsan 100 lira kar mis
Arkadaşlar bu 1 fiyatına 2 tane olayı gerçek mi? Kalp atışım hızlandı.
80 liraya Harry Potter serisini aldım şok içerisindeyim.
Çok fena bir kampanya yapmışlar. Fantastik 1 alana 1 bedava.
Az önce Otostopçunun Galaksi Rehberiyle Buz ve Ateşin Dünyasını 60 liraya aldım. Ben de inanamıyorum ama gerçek bir kampanya.
Ben denedim ama beceremedim aynı kişiden filan mı olması gerekiyor?
Alım sayfasında oluyor. Otomatik düşüyor ücret.
Tek kelimeyle bayıldım,Trendyol’dan aldığım Witcher’ı iptal etmiştim.Yüzüklerin Efendisini 75’e satsam Witcher bedavaya geliyor
Tek cilt LOTR ve Otostopçunun Galaksi Rehberi’ni 78 tlye almış oldum teşekkürler Amazon.
Ben de yüzüklerin efendisi ve Otostopçunun galaksi rehberi aldım Hatta taht oyunlarını da aldım. Aslında param yoktu ama dedim al dursun kenarda bir ara satarız. Sabaha kalırsa mutlaka alın kaçırmayın.
4 Witcher Ciltli,2 Yüzüklerin Efendisi,1 Otostopçunun Galaksi Rehberi,1 Buz ve Ateşin Dünyası kitabını aldım,mutluyum.500 tllik kitap 250`ye geldi ee bir kısmını satınca baya artı olacak.
Biraz abartmışız. Ama haklısınız da aynı zamanda. Çünkü hiçbir şeyin ucuzlayacağı yok. Ucuzken almak mantıklı.
Birazcık evet. Baya baya Otostopçunun Galaksi Rehberi,Buz ve Ateşin Dünyası,Witcher Evreni kitaplarını alıp üzerine 50-60 tl almış oluyorum,şu fahiş fiyatlarda böyle bir şey insanı gerçekten çok mutlu ediyor.Mesela bu kampanya bildiğin can suyu oldu bana,Buz ve Ateş’i şömizli iken 1 kes şömiz kalkınca 1 kez alıp sürekli elden çıkarmıştım.Bu sefer eminim bende kalacak.
Ben de Otostopçunun Galaksi Rehberi, Witcher Evreni ve Taht Oyunları ciltli baskısını aldım. Buz ve Ateşin Dünyası’nı alacaktım da ben düşünene kadar stoklarda bitmiş. Haber verenlere teşekkürler.
Son 1 tane kalmıştı stokta sanırım onu ben aldım. Gerçekten haber veren herkese sonsuz teşekkürler.
Gece gece kimse de uyumuyormuş sayenizde ben de masrafa girdim, Witcher ilk 6 kitap, Harry Potter serisi, Yüzüklerin Efendisi, Witcher evreni, Conan(ciltli) filan derken baya bişi almış bulundum
Uykularımız kaçtı indirimi görünce.