Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

İndirimi en son aşamada uyguladıkları için bir süre inanamasam da 200₺’lik sepet yapıp 108 ₺ ödeyerek bir sürü kitap almış oldum. :grin:

Bunlar acil listemde olanlardı şimdi rahat rahat bütün fantastik kitaplara göz atacağım.

ödeme yöntemi belirlemeden indirim gözükmüyor

2 Beğeni

Her üründen sepete 2 adet ekliyorsunuz, ödeme sayfasına geldiğinizde 1er adetmiş gibi ücret çıkaracak. Olay bu.

1 Beğeni

Evet ödeme yöntemini düzgün ekleyememişim. :flushed:

@Ozgur fiyatı birbirine yakın olan farklı kitaplar aldım. Farklı kitap eklediğinizde de indirim yapıyor ama indirimi en düşük ücretliye uyguladığı için fiyatı birbirine yakın olan kitaplar seçmek gerek. 200₺lik sepete 108 ₺ ödedim.

Witcher Evreni ciltli, Yüzüklerin efendisi ciltli, harry Potter set aldım bende. Witcher 6 kitap ta göremedim kampanya

Witcher 1-2-3-4 kitapları ile 5-6 kitaplarının tekil fiyatları aynı. Kutulu yerine bu şekilde alınca 6 kitap 80’e gelmiş oluyor.:star_struck: Böyle de kutulu ile aynı hesaba geldiğini görünce Witcher serisini de almış bulundum. :relieved::joy::joy:

1 Beğeni

Aynı kitaplardan iki adet eklemenize gerek yokmuş. Kampanya kapsamındaki bütün kitaplarla oluyor.

2 Beğeni

Bunu farketseydim her şey çok daha farklı olabilirdi…

Sanırım sipariş iptali Amazon’da çok kolay, hemen iptal edip yeni sepet yapabilirsiniz😂 tabi ödeme iade süreci, iptal etmek kadar hızlı mı bilmiyorum.

1,2,3,4 elimde var. 7 kitap 100 tl iyiymiş ama 1 tane kalmış ve bitmiş. 6 lıyı alabilseydim elimdekileri satardım. Özel Basım set beklerim artık.

Geçtiğimiz günlerde forumda muhabbeti yapılmıştı. Kutusuz aldım diye üzülmeyin. :grinning:
Şuradan boş kutu temin edebilirsiniz. :blush:

1 Beğeni

Para iadesi uzun sürüyor. Bana iade olana kadar kampanya biter. Neyse en azından Wool 1 ve 2 yi aldım Monokl yayınevinden. 3.yü de bir ara alırım artık. Her biri 10 liraya geldi. Tertemiz.

2 Beğeni

Ben şu an düzgün düşünemiyorum, ne alacağımı şaşırmış haldeyim. Resmen uyumadan önce son bir kez foruma bakayım dedim konu nerelere geldi. :laughing:

1 Beğeni

İnanılmaz güzel bir kampanya oldu. Ciltli Taht Oyunları almayı çok istiyordum ama bitirmişsiniz :joy:

1 Beğeni

Sanırım kaçırdım :sob:

Halen devam ediyor aslında.

Deri ciltli game of thrones serisi de kampanyada. Paramı bitirdiğim için ben pas geçiyorum.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/1101965487/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Kıyıda köşede kalmış indirime dahil kitaplar varsa buraya yazın lütfen,promosyona dahil kitaplar şeklinde bir kısım yapsalardı keşke,daha kolay olurdu.:pensive:

Arada yeni kitap ekliyorlar… Yürüyen Ölüler seti eklenmiş mesela :smile:

Geceden sabaha 40 yeni mesajı görünce bir yerlerin talan edildiğini anlamıştım zaten :joy:

Otostopçunun Galaksi Rehberi, Yüzüklerin Efendisi, Taht Oyunları kitapları vardı zaten. Witcher ve Witcher Evrenini alabilirim ama ilk 5 kitap 129 Witcher Evreni 75 olduğu için indirim de 75 oluyor. Başka kitaplar bulmaya çalışayım en iyisi.

Ekleme: The Witcher ilk altı kitabı 79,97 den sipariş verdim. 7. kitap kampanya dışı kalıyor diye almadım. Sonra alınır bir şekilde.

Bu arada Amazona telefon açtım kampanyanın hangi kitapları kapsadığını görebileceğimiz bir liste, link var mı diye ama maalesef yokmuş.

2 Beğeni