İlk cilt var bende zaten de millet faydalansın diye atmıştım, zaten normal fiyatını atmışım indirim sanıp 
Benim siparişim tedarik edilemediğinden iptal oldu. Sizde durum nedir acaba.
Benimki de iptal oldu. Üzüldüm açıkçası.
Hangi kitap iptal oldu?
Dede Korkutun Kitabı’dır. Benim ki de iptal olmuş. Ben de arayıp tümden siparişi iptal ettim.
Sanırım stokta olmayan veya tek olan ürünü onlarca kişiye sattılar.
Aynen. Bende tümden iptal ettim.
Bir gün kıracağız bu zinciri 
Sizinkilerin neden temin edilemediğini tahmin edebiliyorum
. 10 tanesi bugün bir satıcıdan piyasaya sürülmüş bile.
Sahaflık naif bir meslekti ama ortadoğu esnafı kafasına girilmiş. Yazık.
Bunlar da ayrı bir cins. Her fırsatta kitap piyasasından şikayet edip, buldukları indirimi yağmalayanlardan bıktım. Bakanlığın ücretsiz dağıttığı kitapları bile satmak için isteyenler olmuş. İkinci el piyasasına genel olarak anlam veremiyorum. Neredeyse etiket fiyatına kitap satmaya çalışıyorlar.
Ben de tam bu ilanın görselini atmaya gelmiştim, bize bir tane temin edemediler, millet onlarca temin edilmiş… gerçekten harika.
(bilmem kaç karakter sınırlaması)
790’lık ilan bir de kargo alıcı ödemeli.
790 veren kargo vermem diyerek almıyorum dese keşke. 
Üçlü seti satın alanın daha yüksek bir fiyata satmayı düşündüğüne eminim ama kanıtlayamam.
Büyük ihtimalle bu konudan görüp alıyorlar. Keza ne zaman burada bir fırsat paylaşılsa tam olarak 2-3 gün sonra zebramo ilanları patlıyor.

Bu tip kampanyalarda satıcı sitenin alışveriş kotası koyması gerektiğini düşüyorum. Çakallar üşüşmüş. Kitap yine okura ulaşamıyor, ne anladık?
Bu durumun hepimizde bir tüketim baskısına yol açtığını düşünüyorum. Bu ilanları göre göre artık bir indirim yakaladıysam mutlaka almam gerekiyor gibi hissediyorum. Şimdi ben almazsam ileride basımı biter bir şey olur 10 katına satılır asla okuyamam diye düşünüyorum hep ve normal alım gücümle alabileceğimin kat kat fazlasını almış oluyorum.
Geçtiğimiz yaz bir ped firması yeni çıkan ürününü tanıtmak için, sms ile kod gönderip 1₺’ye bir paket (piyasa fiyatı yaklaşık 12₺) olan ürün satmış/hediye etmişti. Bu durumdan kasadaki 10-20’şer paket ped alan bakkal amcaları görünce haberdar oldum. Adamlar üşenmemiş bütün eş dost akrabadan kod toplamış. Yani diyeceğim o ki satıcı kota da koysa her adrese tek ürün de dese bu insanları önleyemeyiz.
Ben instagramdaki sahaflardan birinin bu kitabı 135 TLye sattığının görselini ekleyip insaf diyecektim ki, 790 TLlik ilanı görünce ne diyeceğimi bilemedim
Bu nasıl bir hırstır yahu, 34 TLye aldığın kitabı 790 TLye satmaya çalış!
Artık bu başlığa baktığına eminim. Mesajınızdan sonra, ‘‘yüce gönüllü şahıs’’ kargoyu kendi karşılamaya karar vermiş. Ne diyelim; böyle insanların artması dileğiyle(!)