Evet, geçerli hala. Çok teşekkür ederim. 
Ptt kitap indirimi mi bitti ? 4 kg küsür kargo yanılmıyorsam 12 tlye geldi.
Bana da sadece okula gönderilenlerde oluyor dendi.
1 kg’a kadar kitap karosu 5 TL. 1 kg üstü ise %50 indirimli. Yakın zamanda küçük bir zam geldi.
@zeyus Bazı şubeler kendi kafasına göre kural koyuyor. Ticarî bir gönderi olmadığı müddetçe kitap kampanyasından herkes yararlanabiliyor.
Bu 5 tl olma olayı öncesi 10-12 kg olması lazım yanlış hatırlamıyorsam kitap kargosu 14-15e mi ne geldi. 4 kglik kargoya 12 tl verince garip geldi .
Genel olarak kutulu setlerde indirim yapmışlar.
Kitapyurdu sitesinde indirim kodu vs var mı hiç?
Enpara 15 TL iade kampanyası var. İthaki kitapları şuan indirimde. Başka bilmiyorum.
Doğru ya. Ben enparayı hep Kidega ile düşünüyordum.
Hemen siparişe geçiyorum. Hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.
Piiii terbiyesizler, ben 110’a mı ne almıştım 
Ben de şimdi merak edip kontrol ettim, geçen yıl beş kitaba (kutusuz) 137 TL ödemişim. 
Başka set var mı böyle indirimde ki?
Metro set 11 TL indirime girmiş. Kutulu set yazınca çıkıyor setler. Sepetimde metro olduğu için farkına vardim.
Amazon’da şu an Nevernight Kuzgunun Gölgesi 30 lira görünüyor arkadaşlar. Normalde 100 lira indirimsiz hali ancak 55 lira olarak girilmiş. Fırsattan faydalanmak isteyenlere duyurulur.
Not: 1 adet varmış sadece. 

Kitapyurdunda 30.5 TL.
İlk kitabın normal fiyatı 55 her yerde zaten diye biliyorum, ikinci kitap 100tl.
O zaman ikinci kitapla karıştırmışım ben, kusura bakmayın. Şu anki piyasaya göre çok iyi geldi de fiyatı. 
Ben takipteyim bu kitapları. İki kitap set olarak uzun zamandır 85 TL (30+55) olarak bulunabiliyor. Bir ara trendyol’da indirim varken 70 TL’ye inmişti hatta. Oradan aklınızda kalsın