Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Evet, geçerli hala. Çok teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Ptt kitap indirimi mi bitti ? 4 kg küsür kargo yanılmıyorsam 12 tlye geldi.

Bana da sadece okula gönderilenlerde oluyor dendi.

2 Beğeni

1 kg’a kadar kitap karosu 5 TL. 1 kg üstü ise %50 indirimli. Yakın zamanda küçük bir zam geldi.

@zeyus Bazı şubeler kendi kafasına göre kural koyuyor. Ticarî bir gönderi olmadığı müddetçe kitap kampanyasından herkes yararlanabiliyor.

2 Beğeni

Bu 5 tl olma olayı öncesi 10-12 kg olması lazım yanlış hatırlamıyorsam kitap kargosu 14-15e mi ne geldi. 4 kglik kargoya 12 tl verince garip geldi .

Amazon’da İblis Döngüsü 4lü set 96 liraya düşmüş. Arayan varsa şöyle iliştireyim.

4 Beğeni

Genel olarak kutulu setlerde indirim yapmışlar.

1 Beğeni

Kitapyurdu sitesinde indirim kodu vs var mı hiç?

1 Beğeni

Enpara 15 TL iade kampanyası var. İthaki kitapları şuan indirimde. Başka bilmiyorum.

1 Beğeni

Doğru ya. Ben enparayı hep Kidega ile düşünüyordum. :joy: Hemen siparişe geçiyorum. Hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Piiii terbiyesizler, ben 110’a mı ne almıştım :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de şimdi merak edip kontrol ettim, geçen yıl beş kitaba (kutusuz) 137 TL ödemişim. :sweat_smile:

1 Beğeni

Başka set var mı böyle indirimde ki?

Metro set 11 TL indirime girmiş. Kutulu set yazınca çıkıyor setler. Sepetimde metro olduğu için farkına vardim.

1 Beğeni

Amazon’da şu an Nevernight Kuzgunun Gölgesi 30 lira görünüyor arkadaşlar. Normalde 100 lira indirimsiz hali ancak 55 lira olarak girilmiş. Fırsattan faydalanmak isteyenlere duyurulur.

Not: 1 adet varmış sadece. :sweat_smile::sweat_smile:

Kitapyurdunda 30.5 TL.

İlk kitabın normal fiyatı 55 her yerde zaten diye biliyorum, ikinci kitap 100tl.

1 Beğeni

O zaman ikinci kitapla karıştırmışım ben, kusura bakmayın. Şu anki piyasaya göre çok iyi geldi de fiyatı. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben takipteyim bu kitapları. İki kitap set olarak uzun zamandır 85 TL (30+55) olarak bulunabiliyor. Bir ara trendyol’da indirim varken 70 TL’ye inmişti hatta. Oradan aklınızda kalsın :slight_smile:

1 Beğeni

İdefix sepette %5 ek indirim var. 13 Eylül son.

2 Beğeni