Kitap alma bağımlılığı bende de var. Ancak ben kendime “bu ay kitap almayacağım” gibi sözler vermiyorum, çünkü sözümü tutamayacağımı biliyorum .
Kitap alımının, kitap okumaktan çok kitap kolleksiyonerliğinden kaynaklandığı fikrindeyim. Ne yazık ki her hobi için. derinlerine dalınca bütçede daha çok gider teşkil ediyor. İmzalısı, ciltlisi özel baskısı pek çok kitap var (okumak için ssdece karton kapak olsa bile).
Tüm Lovecraft külliyatı farklı yayınevlerinden kütüphanemde var ama indirimde diye ciltli öykü ve romanlarını da tekrar sipariş ettim. (Ama tekrar okuyacağım için de bir o kadar heyecanlıyım).
Yine de pek çok zararlı alışkanlığa göre çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
Bu durumu ben gerçekten ama gerçekten fırsat olan durumlar haricine kitap almayarak çözdüm. Mesela geçen ki amazon indirimi dışında aylardır sadece enpara için 50 tl harcıyorum o kadar. O da %50 ile filan tabii. Onun dışında zaten %50 ve %40 filan olan yayınevleri için acele etmeye gerek yok bence. Önceden alıyordum ama İthaki mesela her ay %50 indirim görüyorken ben %50 indirimini bir fırsat olarak göremiyorum artık. O sayede kesildi alışverişimin önü. Tabii ben genelde İthaki aldığım için böyle ama can filan %40 üzeri görse alabilirsem alıyorum.
Uzun zamandır kampanya haberi görmüyorum, ben de bir tane yarı-kampanya haberi görünce belki ilgilenenler olur diye sizlerle paylaşmak istedim. Hepsinde olmasa da bazı Stephen King ve Agatha Christie kitapları kitapsepeti.com’da %50 indirimde.
Zubizu nedir o da mı debit kart acaba?
Yok, ne işe yaradığını bilmiyorum da, üye oluyorsunuz, birçok site için indirim kodu vs. veriyorlar.
Bi’ nevi ücretsiz indirim kodu sağlayan siteler gibi.
Aa iyiymiş öyleyse, kargo da ücretsiz diyor, denenebilir sanırım.
Bende 5 ayda sadece 7 kitap aldım. Rekor oldu bu benim için. Cebimde para kalmaya başladı. Ucuza.,çok çok kaliteli bir kitap çıkarsa alıyorum.
Bu ay henüz almadım hiç. Önümüzdeki ay da almamaya and içtim.
Merhaba, bulabildiniz mi?
20 TL indirim kuponu kazandınız. A4B2B159 20-30 Eylül tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.İDEFİX
Mesaj kutunuzu kontrol edin.
Denedim olmadı valla. Geçersizmiş.
Dün eşim istedi 4 kitabı benden ama bugün bakınca kampanya bitmiş, keşke daha erken görebilseymişim
D&R da Akbank20 koduyla 150’ye 20 indirim yapıyor. Ben Akbank kartıyla alıyorum ama sanırım başka kartlarla da oluyor.