Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kidega enpara kampanyası ile 50 ve üzeri alışverişlerinizde hem kargo bedava hem de 15 TL indirim yapıyor. Normal olarak da 100 Lira ve üstü kargo bedavaymış.

100 TL diye biliyorum

Evet 100 olmuş. :frowning: Çok çabuk değiştiriyorlar nedense bu kargo bedava olayını.

İlgilenen olursa güzel fiyat, kargo da ücretsiz olsa alınırdı aslında. :sweat_smile:
https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/ephesus-yayinlari-populer-kitap-seti/1450679

Bence indirim tekrarlar, şu sıralar oldukça popüler kitapları.

Teşekkürler. Biraz bekleyelim bakalım, acelesi yok (umarım yoktur) :slight_smile:

1 Beğeni

Eşiniz Kırmızı Oda izliyor sanırım. :slightly_smiling_face:
Acelesi olabilir o yüzden. :joy: Diziden sonra meraktan kitaplara istek artmış bayağı. İndirime tekrar tekrar girmesi mümkün o yüzden.

3 Beğeni

Sordum da, duydum ama hiç izlemedim dedi. Yazarı da duyuyordum daha önce, merak ettim o yüzden istedim dedi. Kampanya kovalayayım ben en iyisi biraz daha :slight_smile:

2 Beğeni

İdefix’te 135TL’lik bir sepetim var. Buna uygun 20tl veya 15 tl indirim kodu olan var mı acaba?

1 Beğeni

Son idefix siparişimden kazandığım 20TL indirim kodu: A8C40FE1

2 Beğeni

Çok teşekkürler kullandım.

1 Beğeni

Tek kullanımlıktı heralde ben de kullanayım diye @Alladierre i bekledim ama bu sepet için uygun değil diyor.

Bu ay kullanmayı düşünmediğim kodları paylaşayım:
İdefix:
15 TL indirim kuponu kazandınız. 9716B232 1-30 Eylül tarihleri arasında 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
15 TL indirim kuponu kazandınız. 9712A587 1-30 Eylül tarihleri arasında 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

D&R:
E3D45DB1 Kodunuz, 24-30 Eylül 2020 tarihleri arasındaki yeni siparişinizde geçerlidir.
100 Tl üzeri 15 lira olması lazım

5 Beğeni

Benim yaptığım alışverişe istinaden bana da geldi kupon. Kupon zincirini devam ettirmek gerekir paylaşıyorum;

20 TL indirim kuponu kazandınız. A3D364A4 20-30 Eylül tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. IDEFIX

1 Beğeni

Ben kullanacağım da bu sefer de kargo giriyor. 120 lira yapmamız lazım sanırım.

Evet öyle 120 TL’ye çıkmanız lazım. Kupon kodunu şimdilik kaldırdım siz kullanın diye.

Benden önce davrandı birisi. Canımız sağolsun :slight_smile:

Silsileyi devam ettirmek isterse ben görev bekliyorum :slight_smile:

1 Beğeni

idefix‘ten 22 Ağustos 2020 Cumartesi tarihinde verdiğiniz … nolu siparişinize istinaden hediye kodunuz aşağıdaki gibidir.

Hediye Kodunuz
15 TL indirim kuponu kazandınız. 987527A6 1-30 Eylül tarihleri arasında 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Bende de böyle bir kupon varmış :raised_back_of_hand:t4::raised_back_of_hand:t4:

1 Beğeni

Bunu denedim ama kargo ücreti eklendi. Kargo eklenmeden kullanmanın bir yolu var mı? :bender:

1 Beğeni

İthaki indirime girer mi yakın zamanda? :hanci: