Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Hepsiburada’yı en son tercih ettiğimde modern klasiklerim iç içe geçmiş halde geldi…
Aman uzak durun 1 lira olsa da almayın :smiley:

5 Beğeni

Ben yorumları okudum ve hiç tercih etmedim. Neden siz de benim gibi yapmıyorsunuz? :smirk:

1 Beğeni

Bu başlıkta bu kadar okunmamış mesaj görünce dehşet bir indirim var sanıyorum hep ya :frowning:

11 Beğeni

Anasayfadan bakınca böyle görünüyordu Hepsiburada’da, içine tıklayınca normal fiyatını gösteriyor. Komik bir sistem hatası olmuş yani. :sweat_smile:

2 Beğeni

Buraya Amazon’da denk geldiğim çeşitli 5-10 lira etiket aralığına sahip kitapları ekleyeceğim.

Doctor Who Trenzalore Öyküleri

Doctor Who Dehşet Ağı: Ölümcül Bir Tehdit Yaklaşan Bir Tehlike

Doctor Who Savaş Makineleri: Savaş Herkesi Değiştirir Doktor’u Bile

Jonathan Carroll - Gölgemizin Sesi

J. D. Barker - 4. Maymun (Ciltli): Se7en Kuzuların Sessizliği’yle Buluşuyor

Kurt Vonnegut - Daha Ne Olsun: Mezuniyet Konuşmaları

Kurt Vonnegut - Paldır Küldür

Kurt Vonnegut - Ülkesiz Bir Adam

Kurt Vonnegut - Allah Senden Razı Olsun Dr. Kevorkian

9 Beğeni

Ben hepsiburada’dan 2-3 gün önce bir kitap aldım sorunsuz bir şekilde geldi ama satıcısı hepsiburada değildi. Muhtemelen ondandır :slight_smile:

Normal kitapçıydı aldığım satıcı.

1 Beğeni
  1. Maymun kitabını aldım. Çok teşekkürler haber verdiğiniz için.
2 Beğeni

Drizzt Efsanesini İngilizce olarak okumak isteyen varsa serinin 7 kitabı(7-13) e-kitap olarak 7.49 TL (1dolar) bence güzel bir teklif.

2 Beğeni

Yine alışveriş batağına düştüm ama bu kez tüm uygulamaları, kısayolları sildim.
Hafifledim, mesudum.

1 Beğeni

D&R hediye kod: DC96D99D
24-30 Eylül, 100tl üstü çalışıyor.

1 Beğeni

İDEFİX

Yetişen alıyor

Benden pas bu defa :slight_smile:

3 Beğeni

Hepsiburada çok satan kitaplarda %50 indirim yapmış. Yine bilindik King, Agatha Christie kitapları falan var. Yeni olan bir Malorie çarptı gözüme…

https://www.hepsiburada.com/malorie-bir-kafes-romani-josh-malerman-p-HBV00000X2GTR?magaza=Hepsiburada

İdefix için işler iyi gitmiyor galiba😀 Kampanyayı güncellemişler.

1 Beğeni

İdefix kargo bedava kodu olan var mı? Altı üstü 33 TL’lik bir alışveriş yapacağım 9 TL kargo parası vermek istemiyorum. :slight_smile:

0031AB7F 1 senedir kullanıyorum hala geçerli olması lazım. Kayıt edin kullanırsınız.

2 Beğeni

Amazonda çok satanlarda yüzde elliye varan indirim kampanyası başlamış. Bazı kitaplar yüzde elli üzerinde indirimli.

2 Beğeni

Amazon çıkalı idefix ten herhangi bir alışveriş yapmıyorum. Amazon prime’a geç kargo bedava zaten.

3 Beğeni

Amazon prime üyesi oldum kaçar mı :smile: sadece istediğim kitaplar amazonda indirimde değil idefix te o yüzden :slight_smile:

Diğer King kitapları ile beraber Kara Kule serisi indirimi girmiş,daha birkaç gün önce ne zaman indirime girer diye düşünürken sürpriz oldu.:sweat_smile:

2 Beğeni

Amazon’da etiket fiyatları mı yükseldi acaba yoksa indirim mi tam olarak %50 değil, anlayamadım. :neutral_face: