Hepsiburada’yı en son tercih ettiğimde modern klasiklerim iç içe geçmiş halde geldi…
Aman uzak durun 1 lira olsa da almayın
Ben yorumları okudum ve hiç tercih etmedim. Neden siz de benim gibi yapmıyorsunuz?
Bu başlıkta bu kadar okunmamış mesaj görünce dehşet bir indirim var sanıyorum hep ya
Anasayfadan bakınca böyle görünüyordu Hepsiburada’da, içine tıklayınca normal fiyatını gösteriyor. Komik bir sistem hatası olmuş yani.
Buraya Amazon’da denk geldiğim çeşitli 5-10 lira etiket aralığına sahip kitapları ekleyeceğim.
Doctor Who Trenzalore Öyküleri
Doctor Who Dehşet Ağı: Ölümcül Bir Tehdit Yaklaşan Bir Tehlike
Doctor Who Savaş Makineleri: Savaş Herkesi Değiştirir Doktor’u Bile
Jonathan Carroll - Gölgemizin Sesi
J. D. Barker - 4. Maymun (Ciltli): Se7en Kuzuların Sessizliği’yle Buluşuyor
Kurt Vonnegut - Daha Ne Olsun: Mezuniyet Konuşmaları
Ben hepsiburada’dan 2-3 gün önce bir kitap aldım sorunsuz bir şekilde geldi ama satıcısı hepsiburada değildi. Muhtemelen ondandır
Normal kitapçıydı aldığım satıcı.
- Maymun kitabını aldım. Çok teşekkürler haber verdiğiniz için.
Drizzt Efsanesini İngilizce olarak okumak isteyen varsa serinin 7 kitabı(7-13) e-kitap olarak 7.49 TL (1dolar) bence güzel bir teklif.
Yine alışveriş batağına düştüm ama bu kez tüm uygulamaları, kısayolları sildim.
Hafifledim, mesudum.
D&R hediye kod: DC96D99D
24-30 Eylül, 100tl üstü çalışıyor.
Hepsiburada çok satan kitaplarda %50 indirim yapmış. Yine bilindik King, Agatha Christie kitapları falan var. Yeni olan bir Malorie çarptı gözüme…
İdefix için işler iyi gitmiyor galiba😀 Kampanyayı güncellemişler.
İdefix kargo bedava kodu olan var mı? Altı üstü 33 TL’lik bir alışveriş yapacağım 9 TL kargo parası vermek istemiyorum.
0031AB7F 1 senedir kullanıyorum hala geçerli olması lazım. Kayıt edin kullanırsınız.
Amazonda çok satanlarda yüzde elliye varan indirim kampanyası başlamış. Bazı kitaplar yüzde elli üzerinde indirimli.
Amazon çıkalı idefix ten herhangi bir alışveriş yapmıyorum. Amazon prime’a geç kargo bedava zaten.
Amazon prime üyesi oldum kaçar mı sadece istediğim kitaplar amazonda indirimde değil idefix te o yüzden
Diğer King kitapları ile beraber Kara Kule serisi indirimi girmiş,daha birkaç gün önce ne zaman indirime girer diye düşünürken sürpriz oldu.
Amazon’da etiket fiyatları mı yükseldi acaba yoksa indirim mi tam olarak %50 değil, anlayamadım.