Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Benim için de aynı durum geçerli. Prime Day zamanı artık beni de kütüphanemi de kapı dışarı ederler sanırım. :joy:
Bu arada %50 zaten Amazon’un normal indirimi. :joy:
%60’a kesin gözüyle bakıyorum ama açıklamalara göre %70’i falan bulma hatta geçme ihtimali var sanırım.
images (3)

13 Beğeni

Böyle dönemler de ıvır zıvır, kağıt ürünleri, don, lastik, çorap çok şey indirime giriyor. 2 paket tuvalet kağıdının yanına 5-6 kitap alın, diğer siparişte saksının yanına 5-6 kitap alın vs. Evdekilerin ilgisini dağıtın. :slight_smile:

16 Beğeni

Daha dün yaptım. İyi alışveriş yaptığımı düşünürken bu kampanya aklımdan uçup gitti. Ekim sonu olursa mükemmel olur.

Umarım Ekim sonu olur :joy: Daha bugün alışveriş yaptım

1 Beğeni

Amazon İş bankası bazı Modern, HAY ve Türk klasiklerde yüzde 40-50 indirim var.

1 Beğeni

İlk nokta ithaki %50 indirimi en son ne zaman oldu bilen var mı? Aylar sonra yapmayı planladığım ilk kitap alışverişim için bu indirimi bekliyorum. :slight_smile:

Haziran ayının son haftasında olmuştu.

1 Beğeni

Nadir kitapta böyle bir indirimim varmış. Kullanacak olan olursa yazsın hesap bilgilerini vereyim kendisine. Ben kullanamayacağım çünkü.

Not: 1 ekime kadar geçerli kampanya.

3 Beğeni

Dolap’ta gördüm. Conan ciltli sıfır 30 TL. Kargo ile birlikte 37 TL falan oluyor sanırım. İndirim yapabilecek bir arkadaş gibi duruyor satan kişi konuşsanız bir 20-25 yapar belki. Link bırakıyorum aşağıya da.

Teşekkürler, epey zaman geçmiş aradan, umarım kısa sürede indirim olur.

1 Beğeni

Aynı kitap şu an İlknokta’da 17.7 TL. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Duyduk,duymadık demeyin! :see_no_evil: :hear_no_evil:

Ben ekim sonu veya kasım ayında bekliyordum,kötü oldu…:sweat_smile:

10 Beğeni

Kasım’da “Kara Cuma”, “Beklenen Cuma” “Hayırlı Cuma” “… Cuma” var.

6 Beğeni

İthaki Çizgi Romanlar 24 saatliğine ilknokta da yüzde 50 indirimli

7 Beğeni

Bu prime Day indirimi 13 Ekim 00.00 da mı başlar? Ona göre uyku düzeni yapalım :slight_smile:

2 Beğeni

Uzun zamandır İthaki %50yi bekliyordum. Böyle çizgi romanlara önden gelmesi daha iyi oldu. Siparişi bölüp çizgi romanları aradan çıkarmış oldum. Ayrıca Ara Dünya ve Gümüş Hayal de %50’de. Onları da ekledim. Siparişim

Sandman 9: Merhametliler
Watchmen Başlangıç: Gece Kuşu - Dr. Manhattan
Swamp Thing Efsanesi: 1. Cilt
Planetary Cilt 1 - Dünyanın Dört Bir Yanında ve Diğer Öyküler
Demir Döküm Kadife Eldiven
Ara Dünya (Ciltli)
Gümüş Hayal (Ciltli)

6 Beğeni

İyi okumalar.

Ben de Swamp Thing Efsanesi: 1. Cilt kitabını alacağım ama kargo parası çıkmasın diye sonraki yüzde 50 indirimleri bekleyeceğim

2 Beğeni

Sizin dediğiniz muhtemelen karton kapaktır.

İlk Nokta’da , Kapak türü için ciltsiz yazıyor. Ya kitapyurdu ya da idefix’ten %50 iskonto ile ciltli olarak almıştım. O bile belirttiğiniz rakamın altındaydı

Yok hocam, ciltlisi 30 TL’nin altına hiç düşmedi diye hatırlıyorum. Ben İlknokta’dan 30.75 TL’ye aldım. Bu fiyatın altına hiç düşmedi.