Benim için de aynı durum geçerli. Prime Day zamanı artık beni de kütüphanemi de kapı dışarı ederler sanırım.
Bu arada %50 zaten Amazon’un normal indirimi.
%60’a kesin gözüyle bakıyorum ama açıklamalara göre %70’i falan bulma hatta geçme ihtimali var sanırım.
Böyle dönemler de ıvır zıvır, kağıt ürünleri, don, lastik, çorap çok şey indirime giriyor. 2 paket tuvalet kağıdının yanına 5-6 kitap alın, diğer siparişte saksının yanına 5-6 kitap alın vs. Evdekilerin ilgisini dağıtın.
Daha dün yaptım. İyi alışveriş yaptığımı düşünürken bu kampanya aklımdan uçup gitti. Ekim sonu olursa mükemmel olur.
Umarım Ekim sonu olur Daha bugün alışveriş yaptım
İlk nokta ithaki %50 indirimi en son ne zaman oldu bilen var mı? Aylar sonra yapmayı planladığım ilk kitap alışverişim için bu indirimi bekliyorum.
Haziran ayının son haftasında olmuştu.
Nadir kitapta böyle bir indirimim varmış. Kullanacak olan olursa yazsın hesap bilgilerini vereyim kendisine. Ben kullanamayacağım çünkü.
Not: 1 ekime kadar geçerli kampanya.
Dolap’ta gördüm. Conan ciltli sıfır 30 TL. Kargo ile birlikte 37 TL falan oluyor sanırım. İndirim yapabilecek bir arkadaş gibi duruyor satan kişi konuşsanız bir 20-25 yapar belki. Link bırakıyorum aşağıya da.
Teşekkürler, epey zaman geçmiş aradan, umarım kısa sürede indirim olur.
Aynı kitap şu an İlknokta’da 17.7 TL.
Kasım’da “Kara Cuma”, “Beklenen Cuma” “Hayırlı Cuma” “… Cuma” var.
Bu prime Day indirimi 13 Ekim 00.00 da mı başlar? Ona göre uyku düzeni yapalım
Uzun zamandır İthaki %50yi bekliyordum. Böyle çizgi romanlara önden gelmesi daha iyi oldu. Siparişi bölüp çizgi romanları aradan çıkarmış oldum. Ayrıca Ara Dünya ve Gümüş Hayal de %50’de. Onları da ekledim. Siparişim
Sandman 9: Merhametliler
Watchmen Başlangıç: Gece Kuşu - Dr. Manhattan
Swamp Thing Efsanesi: 1. Cilt
Planetary Cilt 1 - Dünyanın Dört Bir Yanında ve Diğer Öyküler
Demir Döküm Kadife Eldiven
Ara Dünya (Ciltli)
Gümüş Hayal (Ciltli)
İyi okumalar.
Ben de Swamp Thing Efsanesi: 1. Cilt kitabını alacağım ama kargo parası çıkmasın diye sonraki yüzde 50 indirimleri bekleyeceğim
Sizin dediğiniz muhtemelen karton kapaktır.
İlk Nokta’da , Kapak türü için ciltsiz yazıyor. Ya kitapyurdu ya da idefix’ten %50 iskonto ile ciltli olarak almıştım. O bile belirttiğiniz rakamın altındaydı
Yok hocam, ciltlisi 30 TL’nin altına hiç düşmedi diye hatırlıyorum. Ben İlknokta’dan 30.75 TL’ye aldım. Bu fiyatın altına hiç düşmedi.