Şimdi eski siparişlerimi kontrol ettim, Kitapyurdun’dan almışım. Ciltli olanı belirttiğiniz gibi 30 tl’nin üzerine geliyor.
DR ücretsiz kargo kodunu bilen var mı?
0031DD08 D&R kargo bedava kodu.
Çok teşekkür ederim.
Cüzdanlar yarıya inecek belli ki…
Swamp Thing Efsanesi adlı çizgi roman kaç cilt olacak bilgisi olan var mı? Sandman’da artık hızlıca tamamlansa keşke, yaşlandım vallaha bekleye bekleye.
Ek: Swamp Thing Efsanesi’in kaç cilt olacağını İthaki instagram’a sordum, 6 cilt cevabı aldım.
6 cilt diye biliyorum
Teşekkürler, teşekkürler.
Eganba’da Monte Cristo Kontu (2 kitap-karton kapak) 33.00 TL olarak indirime girmiş.
Bu arada, Monte Cristo Kontu’nu okumuş olan arkadaşlar hangi yayınevinden alınmasını tavsiye ederler?
İş Bankası baskısı her şeyiyle çok iyiydi.
Doğrusu ben de İş Bankası düşünüyorum ama başka yayınevi önerisi olur mu diye görüş almak istedim.
@pcd böyle kalın kitaplarda ciltli mi tavsiye edersiniz yoksa karton kapaklı mı? @alper sizden de görüş alabilir miyim?
Seriyi bedava kargo koduyla 35 liraya aldım.
Bana özel indirim kuponu tanımlandı. Kullanmak isteyen biri için bırakıyorum. Tek kullanımlıkmış CC7BC6FD . 1/31Ekim arası geçerliymiş. Seriyi almak isteyenler için haber vermiş olayım. Bence gayet uygun.
Amazon’da 31.97 TL.
20krktr
Parçalanır mı diye düşünüyorsanız HAY karton baskılar iyi oluyor, karton kapak da olsa kolay kolay parçalanmaz.
Genel anlamda Ciltli baskıları daha çok beğendiğim için HAY veya başka yayınevlerinde çok büyük bir fiyat farkı yoksa genelde ciltli baskı tercih ediyorum.
Evet parçalanma veya sırtta kırılma olur mu diye tereddütüm var. Dediğiniz gibi fiyat farkına göre karar vermek en iyisi.
Aslında bana çok yakın bir İş Kültür mağazası var. Yarın oraya uğrayıp kitabı elime alarak karar vereyim. Gerçi bu durumlarda karar hep ciltliden yana olur sanırım
@Jakarta Bu dediğinizi mutlaka göz önünde bulunduracağım. Fiyat farkına göre karton kapaklıyı tercih edebilirim. Teşekkürler.
Bende karton baskıları var bir parçalanma ya da kapakta kırılma yaşamadım. Siz yine de inceleyip alın tabii ki ama karton kapaklı hali de bana gayet sağlam geldi.
HAY karton kapaklı alıyorum ben hep. Kalın kitaplarda kırılma olmadı hiç, gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Ben İş Kültür’den okudum çevirisi iyi. Ancak karton kapak ben önermem. Ben bendeki karton kapaklı Monte Cristo’yu 20TL’ye sattım. Ben yatarak okuyorum ve HAY baskılarında kitap sırtında kullandıkları tutkal esnek değil. Sayfa dizgisi de cilt birleşim noktasından uzak değil. Hal böyle olunca biraz zorlarsanız kırılma değil ama ince çizgiler oluşuyor sırtta. Can yayınları baskıları gibi esnemiyor. Halen mevcutsa ciltlisini öneririm.