Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kitap stokları erimiş yine :unamused: Böyle giderse büyük indirimde alacak kitap olmayacak. Umarım stokları yenilerler. Daha dün “stokta var” gözüken, son kalan adedi belirtilmeyen bazı kitaplar tükenmiş.
Uyuyup uyanıyorum, indirimler olmuş alan almış, bitmiş tükenmiş bile :sweat_smile:

Alacak bir şey bulamıyorum. Vallahi oturup ağlayacağım :laughing:.

2 Beğeni

Aradaki eksiklerinde stoğu gelse varya. İdefix dükkanı kapatır gider.

30 tl kodu çalışan var mı şu an ?

Arkadaşlar, Alfakitap ta taksit imkanı var mı?

Prime day öncesi bunu yapan 13-14 Ekimde ne yapar diye diye indirimleri değerlendirmiyorum, prime dayde kitap indirimi olmayacak diye çok korkuyorum :confused:

1 Beğeni

Alfa’nın kendi sitesinde taksit yok, keşke olsa…

1 Beğeni

Şuan çok üzgünüm :frowning:

Sepete ekliyorum (zar zor bulup) sonra o da tükeniyor. :’(

Ya Muhammet ya Ali biri yardıma gelsin

Ağam ben iptalim Amazon…

6 Beğeni

AMAZON BİZİ BİTİRDİN BE

4 Beğeni

Amazon indirimleri sadece kitaplarda mı geçerli? Ayakkabı alacaktım da :slight_smile:

13 Elimde Amazon yıkarlar. Yıkarlar derken anla yani yıkarlar. :joy:

4 Beğeni

Önceki indirimi Prime Day’i beklediğim ve istediğim kitaplar stokta olmadığı için es geçmiştim, bu seferkine karşı koyamadım. Bu nasıl bir indirimdir, beş kitabın üçü bedavaya geldi resmen :sweat_smile:

3 Beğeni

AMZNPR30 kodu var. Mobil uygulamada kullanabiliyorsunuz. 125₺ ve üzeri için sanırım…

Şartlardan biri de, aldığınız ürünün satıcısının Amazon olması OLABİLİR. Net bir şey diyemiyorum. Denersiniz…

2 Beğeni

Son paramı Prime Day için saklıyorum. Stokları yenileseler, indirimler gelir gelmez alacağım. Umarım şu an stok yenileme aşamasındalardır.

Keşke Amazon’da tüm kitaplar indirimli olsa da üzerine indirim kodlarını da kullanıp keyifli bir alışveriş yaşasak.
Misal Yaşar Kemal’in Bir Ada Hikayesi dörtlemesi indirim kuponlarını da kullanınca zaten diğer sitelerle aynı seviyeye geliyor. Bu kitapları etiket fiyatları ile koymuşlar satışa sanırım.

1 Beğeni

İlknokta’da Karanlık Kitaplık serisinin kitaplarında %50 indirim varmış Cadılar Bayramı için

3 Beğeni

Bu ne cesarettir yarabbi. Seni tanımak istiyorum, Amazon yiğidim. Beni mutlaka ara…

Aradığım kitaplar olmasa da Ursula eksiklerimin büyük kısmını tamamladığım bir alışveriş oldu. Toplamda 55 TL indirim uygulandı.

Teşekkürler.

1 Beğeni

O kupon kişiye özel tanımlanıyor dostum.

1 Beğeni