Tabii.
Amazon cansın sen. Platonik aşkımsın.
AMZNPR30 KODU VE YÜZDE 20 AMAZON İNDİRİMİ İLE…
İnanamıyorum hala. Nasıl yaaa. 87 TL ye.
Bittiniz idefix, kitapyurdu…
Artık sizde yapacaksınız böyle kampanyalar.
Bu sefer de Everest Modern eksiklerimden bir kısmını aldım. Fiyatları internette en ucuz burada zaten. Amazon sağolsun
Daha yatmadan önce sipariş vermiştim sabah bu konuda 73 mesajı görünce eyvah dedim
İptal için süreci başlattım umarım kargoya verilmemiştir de 30₺ indirimi de kullanırım.
@kalsedon.okur Maalesef
Para iadesi kaç günde oluyor bilgin var mı? Prime Day’e kadar geri yatırsalar bari.
Satıcısı Amazon olmayan kitap alıp indirimden faydalanabilen var mı?
Uyanıyorsun ve cebinin boşalıyor. Kayıprıhtıma hoş geldiniz!
Cebin boşalıyor, bir rahatlıyorsun bir rahatlıyorsun sorma.
Havadan hafifim biri ip bağlasın
Arkadaşlar 80 yeni mesaj var. Ben içeriğe bakmadan önce bir dil altı falan alıp hazırlığımı yapayım sonra okurum. Eheh yaşlılık işte.
Yapma etme
Daha büyük indirim başlamadı.
Ev&yaşam kuponu kişiye özel mi, değilse kodu paylaşabilir misiniz?
Geçen sefer amazonapp25 kodunu önden kullanınca diğer kodla kombo yapamamıştım. Bu sefer %20 indirimi beklettim ve değdi. Bu da benim %20+30TL indirimli alışverişim;
- Son aldığınız kitaplar bölümüne atsam daha mantıklıymış ama indirimden kafalar karıştı tabi.
Ben yüzde 20 sepetteyi beceremedim valla. Otomatik mi düşüyor? Almış olmak için alıyorum bu sefer. Çoğu stoklar iyi durumda değil.
edit: tamam hallettim. Saçmasapan fiyatlar cidden. Adamlar ortalığı birbirine kattı iyi mi.
AMZNPR30 kodu artık kullanılamıyor mu? Limit doldu sanırım.
Ama olmaz ki böyle,daha indirimler başlamadı…80 mesajın caz,besine dayanamadım,157 tllik kitap 95 tlye geldi.Amazon kalbimizi çalmaya devam ediyor.
Rıhtım’ın Amerika’nın bir oyunu olduğunu,amacının cüzdanlarımızdaki parayı bitirmek olduğunu düşünüyorum.
Hitler Canavarın Ardındaki Adam kitabı gelince iç sayfa görselleri isterim ama
AMAZON, Yeter artık! Eeey Amazon sen kimsin yea? Ne hakla arkadaştan borç alıp senden sipariş veriyorum ben? Utanmıyor musun ey Amazon? Gerçekten indirim yapılmış kitaplara daha fazla indirim yaparken hiç mi utanmıyorsun heeey