Bu sahaflara göre elimdeki ejderha mızrağı serisi kitapları nereden baksan 10 bin eder.

Çariçe Katerina’da gözüm var bu aralar. Amazonda da %40 ama şu son indirimlerden sonra %50 bile o kadar az geliyor ki bir daha nasıl kitap alacağım bilemiyorum. 
Benim anlamadığım iyi kötü birileri alıyor bu kitapları. Bunlar dükkan kirasını ödetecek kadar çok enayiyi bir şekilde buluyorlar demekki. Bende de 13. basım Stephen King Medyum kitabı var. 13 Stephen King’in uğurlu sayısı olduğundan çok nadide bir baskı. Klozete düştüğü için hafif sararma mevcut ki bu kitabı daha değerli yapıyor. 250 TL’ye bırakıyorum biri gelsin alsın. @leingrad_sahaf sayfasından ulaşabilirsiniz.
Not: Şimdi baktım. Hep aynı kişiler “alıyormuş”. Alan kişiler ne hikmetse tüm Türk milletine okuma alışkanlığı kazandırma gibi kutsal bir misyon ile yola çıkan, kimseden en ufak beklentileri olmayan herkesin sevgilisi bookstagramlarmış
Kurdukları sistem iyi işliyor yanlız. Haklarını vermek lazım.
Not 2: Satılmıştır. @yattaranın_kitaplığı na hayırlı olsun. Alıcı ödemeli olarak kargolayacağım en kısa zamanda. Yeni kitaplar için takipte kalın.
Instagram’daki sahaflar konusunda dediklerinize katılıyorum ancak bazı baskısı tükenen kitaplar piyasadan çok daha ucuza bu sahaflarda satılabiliyor. Mesela bahsedilen İkarus Sahaf eskiden mezat düzenliyordu, haftada 1 gün 4 lot kitabı açık artırma usulü en yüksek teklif verene veya “Hemen al” fiyatını söyleyene satıyordu. Hangi seri/kitap hatırlamıyorum ama Nadirde 400-500 liraya satılan kitaplar 200-250lerden alıcı buldu. Bence bu fiyat da yüksek, o ayrı konu. Ancak gerçekten okumak veya koleksiyona eklemek isteyenler en azından Nadir’den daha uygun olan bu rakamları verip alabiliyorlar.
Nadirde fiyatı 500 TL’ye yükseltenler de o aynı kişiler zaten 

Nadirde satanlardan kastım çizgiroman dükkanlarıydı aslında
Yani markalaşmış, showroom’u olan yerlerden bahsediyorum. Bu sebepten bence aynı kişi değiller.
Gerçi bu mesajımdan sonra beni de aynı kişi sanar mısınız acaba diye endişelenmiyor değilim 
Yüksek fiyat tutup gözümüzü kamaştırırlar bence 
Sepet yaptım. Takip ediyorum. Şimdilik zam yok, eski fiyatlar devam ediyor.
Arkadaşlar Trendyol indirim kuponu olan var mı?
İdefix için 125 / 20 indirim kodum var.
Kullanmak isteyen için 93D097A9. 31 Ekim e kadar
geçerli
Teşekkürler, kullandım.
Hobbit’in ciltsiz baskılarından almak istiyorum da Idefix’te %40 indirime girmiş. Kitap daha önce %50 ya da %50+ indirim görmüş müydü? Ona göre bekleyeceğim ya da alacağım 
Bilen birileri beni aydınlatabilir mi 
Ciltsiz baskısı dediğiniz siyah kapaklı ithaki baskısıysa %50 oluyor bazen tolkien kitapları. Kodlar varsa %50 veya ona yakın indirim olabilir.
Bu gece yarısından sonra Idefix’te kampanya var. Bir bakın isterseniz.
@Yorumcucadi bir süre daha bekleyeceğim o zaman, teşekkür ederim 
@shmebulock prime indirimleri gibi olur diye korkmuyor değilim 
Ben de çok fazla indirim beklemiyorum ama kontrol etmekte fayda var.
Pusuda yatıp bekleyeceğim o zaman, teşekkür ederim.