Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Yeni bir hesap açıp INEW kodu ile aldığınız hediye kartını asıl hesabınıza gönderebiliyorsunuz ama ben denemedim. Ne olur ne olmaz kesin konuşmıyım.

1 Beğeni

Aslında hediye kartını, kişi kendi hesabına da alabiliyor. Ben hep kendi hesabıma aldım, sorun olmadı. Ama kod çalışmıyorsa bilemem.

Yeni hesap ile hallettim. Teşekkürler:)

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Sayenizde 16 tane tenten kitabını 182 liraya almış oldum :slight_smile:

2 Beğeni

İki kodu nasıl kullanabiliriz

Aynı anda iki kod olmuyor. Şuradaki mesaj ile indirimli hediye çeki + kod kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

1 Beğeni

Bu ilave kesin yapılıyor mu? Çünkü tutulmayla birlikte yüzde 5 sepet indirimi kayboldu, aynı kapıya çıktı bizim işler.

2 aydır tutulma indirimi ne zaman yapsalar hep gördüm ekstra %5 indirim. Bu sefer de yaparlar diye düşünüyorum

Neden idefix için bu kadar tutuluyorsunuz ki?
Ben açtım dün gece 5 dakika baktım ve kapattım. İnsanla dalga geçer gibi yüzde 40 indirim yapmışlar birde tutulmadır tutulma diyorlar. Ayar oldum yeminlen. Almayın sizde. Boş geçin bu tutulmaya. Güç bizim elimizde aslında. Farkına varın artık.

1 Beğeni

Biliyorum kızacaksınız ama, farkındayım ki forumun büyük çoğunluğunda sanki mutlaka bir şeyler alma psikolojisi var. Belkide bir şeyler almadan mutlu olamıyoruz. Halbuki okunmamış yüzlerce kitabımız var. Kendinize kriter koyun. Mesela ben ne olursa olsun, hangi kitap çıkarsa çıksın en az yüzde 60 indirim yoksa almayacağım diye kriter koydum kendime. Ha site yüzde 50 indirim yapar bir kitap evine, artı birde indirim kodu yakalarsam şöyle 100 liraya 20 lira gibi,o zaman alırım. Ama tabii ki bu indirimler wattpad tarzı dandirik kitaplara değilde, adam akıllı okunacak eserlere yapılırsa.

11 Beğeni

Hediye çeki +indirim kodu +tutulma indirimi diyelim yüzde 40 + sepette ekstra yüzde 5

Bu hesaba göre liste fiyatı 250 lira olan bir sepeti,

Yüzde 40 la 150 liraya,

150 ye 30 koduyla la 120 liraya

100 liralık çeki 80 e alarak, 100 liraya

Sepette yüzde 5 ile de yaklaşık 95 liraya alıyoruz.

95 lira /250 lira YAKLAŞIK YÜZDE 62

Niye tutuluyoruz sizce?

8 Beğeni

Sonuçta sitenin tuzağına düşmüş olmuyormusunuz? Bizlere hiç aklımızda yokken ve ihtiyaç da yokken 100 lira verdirterek hediye çeki aldırıyor. Sonuçta bu senin ve bizim cebimizden çıkıyor. Birde bu denli çok kitap almanıza da ne gerek var. Zaten evlerimizde fazladan fazladan okunmamış kitaplar var.

Kodlarla beraber benim sepette %59’a yakın indirim oluyormuş. Fena değil bence, bir de %5 olsa çok daha iyi olur. Ama hala almaya karar vermiş değilim.

Yoo kızmıyoruz :slight_smile:

Belki 1000+ okunmamış kitabım vardır ama okumak kadar almaktan da zevk alıyorum. Niye kriter koymamız gerekiyor o kısmı da anlamadım. Siz kendimize koymuş olabilirsiniz, herkes kendisi için en iyi kararı verebilir.

12 Beğeni

Oooo yooo. İnsanlar kendilerini alakadar etmeyen konularda yorum yapmaya başladığına göre akşama kadar bu konuya girilmez.

18 Beğeni

Kitap almama kararı alındı da benim mi haberim yok? Ne tuzağı ya? Burası fırsat başlığı, bunu tuzak diye görüyorsan ne işin var burada? Boş boş duyar kasmayın.

@Alladierre aynen hocam. Sabah sabah ne yapacağımla ilgili direktif de aldığıma göre ben gideyim :smile:

20 Beğeni

Arkadaşlar lütfen. Muhtardan ıslak imzalı ‘kitap alabilir’ belgesi olmayan kitap almasın. :grin:

@Ozgur dün gece, geçenlerde kaçırdığın malum kitap aynı fiyattan satıştaydı. Şimdi yine o stok bitmiş. Galiba hala umut var o kitabı o fiyata almak için.

4 Beğeni

İdefix 75/15, 150/30 kodları varken de hediye kartıyla oldukça uyguna geliyordu. Sonuçta kitaba verdiğim paraya bakarım. Idefix boykotu varsa da benim haberim yok.

2 Beğeni

Umarım yakalarım. Denk gelme ihtimali epey düşük olsa da…

Bunun boykota bir alakası yok. Sadece ihtiyaç fazlası kitap alıyoruz. Bu sadece sizlerde değil bende de uzun zaman yaşandı. Şuracıkta 1 yıldır %80 oranında azalttım kitap almayı. Amazon vari bir ucuzluk yada uğradığım bir sahaf ta çok çok uygun yakalarsam bir tane alıyorum ayda. Sonuçta sizin paranız sizin keyfiniz.