Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

27 Ekim ve 8 Kasım tarihleri arası Amazon.com.tr Mobil Uygulamasından yapacağınız 120 TL ve üzeri (koşullara uygun) alışverişiniz için 25 TL indirim kuponu kazanın.

9 Kasım’dan önce promosyon kodunuzu kullanmalısınız. Alışverişiniz 120 TL veya üzerinde olmalıdır. Teklif Amazon tarafından satılıp gönderilen ürünlerden oluşmalıdır.

25 TL tutarındaki promosyon kodunu hemen kullanmak için ilgili promosyon kodunu sepetinizdeki “Hediye kartları ve promosyon kodları” kısmına girin ve “Kullan” butonuna tıklayın.

Promosyon sadece iPhone ve Android telefonlardan Amazon.com.tr uygulaması ile verilen siparişlerde geçerlidir. Android tablet, Windows telefon veya iPad üzerindeki Amazon.com.tr uygulamasından verilen siparişlerde geçerli değildir. Bağlı olunan Hüküm ve Şartlar’ın tümü aşağıda yer almaktadır.

Kampanya sadece Android veya iPhone için sağlanan Amazon.com.tr Mobil Uygulaması’nda ve promosyon kodunu kullanan ilk 35,000 müşteri için geçerlidir.

8 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Merdivenler Kenti kitabı bayağı indirime girmiş. Seriye şans vermek için aldım bir adet ben :raising_hand_woman: . İlgilenenler olur belki.

2 Beğeni

Ben de zamanında 10 liraya düşünce bi şans vereyim diye almıştım ve çok beğendim :slight_smile: İlkini okuduktan kısa süre sonra diğer ikisini de topluca aldım, en yakın zamanda okuyacağım

1 Beğeni

Seri, verdiğiniz her kuruşa değecek. İyi okumalar şimdiden. :+1:

3 Beğeni

Ben de beğenerek okumuştum, konuları tadında bırakması da güzel olmuş.

1 Beğeni

Kesinlikle. İthaki belki bi’ güzellik yapar da yazarın Founders üçlemesini basmaya başlar diye hayal kuruyorum arada. :slight_smile:

2 Beğeni

Umarım yayınlarlar. Zaten şimdi başlasalar yazar 3. kitabı yazmayı bitirdiğinde 2. kitabı anca yayınlarlar.

1 Beğeni

@Pyrewrath @arthurdent teşekkür ederim görüşleriniz için. Şimdi daha memnunum aldığıma :slight_smile:

1 Beğeni

İdefix 10 TL indirim kodu

Ben siyaset, felsefe ağırlıklı okuyorum.

Kaçırdık. Fazla yokmuş demek ki. :slight_smile:
Bir de 900 sayfaymış. Vallahi üzüldüm.

Şöyle bir şey gördüm, paylaşmak istedim.

J.R.R. Tolkien 12 Kitap Seti, İlknokta’da %50 indirimle 308 TL.

https://www.ilknokta.com/j-r-r-tolkien/j-r-r-tolkien-12-kitap-set.htm

1 Beğeni

İkinci el kitap bakanlar varsa;

https://letgo.onelink.me/O2PG/baa51798

Teşekkür ederim kullandım.

1 Beğeni

Ezoterik Sözlük’ü yeniden satışa açmışlar.

1 Beğeni

Haber verdiğiniz için sağolun. Umarım temin edebilirler.

1 Beğeni

Ben de geçen gördüğümde kaçırdığım için çok üzülmüştüm. Özellikle çok ilgimi çeken bir konu ama bu kitaba daha önce hiç rastlamamıştım. Şimdi görünce hemen yapıştım ben de, haber verdiğiniz için çok teşekkürler.

Bu arada Merdivenler Kenti, İdefix’te 9.90. Amazon oradan görüp 9.89 yapmış galiba. Çok ilginç bir durum. :joy: Buradan kitap hakkındaki güzel yorumları görünce serinin ilk kitabına şans vermek istedim.

Aldığım zaten iyi indirimleri olan kitaplar 50/15 koduyla da daha da uyguna geldi. Amazon alışverişi yapmış gibi hissettim açıkçası. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Idefix bedava kargo kodu olan var mı?

0031AB7F
Bunu deneyebilirsiniz.

1 Beğeni