Amazon piyasaya da bakıyor.
Amazon için kod var mıdır arkadaşlar? Son paylaşılan kod Ekim ayına ait.
120₺ ve üzeri için 25₺ indirim kodu AMZNSM25
Bu kodları nereden buluyorsunuz arkadaşlar?
Amazon Prime için bu kod galiba. Prime olmayan hesaplarda çalışmıyor.
Amazon AMZNSM25 kodu tek sefer mi kullanılabiliyor bilgisi olan var mı?
125 TL ilk siparişi oluşturdum, kod sorunsuz çalıştı. 2.denemde kabul etmedi sistem. (siparişi 2’ye bölmüştüm) Dahiyane planım altüst oldu…
Amazon Prime üyesi misiniz? Normal hesapta çalışmadı onun için soruyorum.
@silence Sadece mobil uygulamada geçerli diyor, pc üstünden denediyseniz kabul etmemiş olabilir.
@anon95765540 Kod tek kullanımlık.
@silence Prime üyesiyim evet.
@ESO Teşekkürler, üzüldüm. Gündüz kremini ilk siparişte aldım, gece kremi kaldı
Başka kod var mı bildiğiniz.
Rica ederim. Başka güncel kod bilmiyorum. Bu kod da 9 Kasım’a kadar geçerli. İkinci bir hesap ile alabilirsiniz isterseniz. Bekleyebilirsiniz de, sık sık yeni kodlar oluşturuyor Amazon.
Son günlerde İdefix’ten hediye kartı alabilen oldu mu? Hangi kodu denediysem hata veriyor.
Mobil uygulamada denememiştim. Şimdi baktım, çalışıyor. Prime üyesi olmaya gerek yok.
Ben aldım 150/30 kodu ile. (100 TL kupon 50 TL kitap)
Hediye kartını alırken hangi kodu kullandınız? 150/30 kodu 9B4B3099 idi. Bunu da denedim yine hata verdi.
@ElijahBaley bu kod, sepete eklediğimiz kitapları satın alırken kullanılabiliyor ve 30 TL bir indirim sağlıyor. Ondan önce, hediye kartı alırken kullandığımız ve 100/20 indirim sağlayan kodlar vardı. Bu kodların hiçbiri çalışmıyor şu anda.
@SJack bir de INEW15’i deneyeyim. Diğerini zaten alışverişi yaparken kullanacağım. O kodda bir sorun yok şimdilik.
Evet iki gün once bunu kullanmıştım.
INEW15 Kodunu kullanıp siparişinizde 150/30’u kullansanız?
Evet bu kodu kabul etti. Yalnız benim anlamadığım, kullandığım diğer kodların hepsini zaten İdefix geçen ay, Kasım ayında kullanabilelim diye vermişti. Neden hata veriyor anlamıyorum. Neyse bu kodu kullanıp 50 TL yerine 45 TL indirim sağlayalım
Teşekkürler.
Pek bir şey fark ediyor mu bilemedim açıkçası. Sizin alacağınız hediye kartı ne kadarlıktı? 100 ise 150’ye 30 kodu zaten çalışmaz.
İdefixten geçen ay verilen kodlar 125/20. Hediye kartı alırken 25 TL lik bir de kitap eklenirse çalışıyor.
@Blackheart Ekim ayı için verilen kodlardan bazıları opsiyonel çalışıyordu. 75/15, 100/20 gibi. Bende geçen ay bu kodlarla iki kere 100 TL hediye kartı aldım. Ama bu ay sepet 125 TL olmadıkça çalışmıyor.
Bende 150/30 kodunu hem kupon alırken hemde ikinci sepet için kullanıyorum.
Böylece 200 TL kitabı 140 liraya almış oldum.
Yok ben zaten 150/30’un çalışmayacağını biliyorum. Çünkü alacağım kart 100 TL. Diğer 100/20 kodların hiçbiri çalışmayınca, acaba sistemde bir sorun mu var deyip o kodu da sadece denemiş oldum.
Örneğin geçen ayki alışverişinden sonra idefix Kasım ayında kullanılmak üzere 58A00FC4 kodunu verdi. Bu kodu denedim çalışmadı. Normalde çalışması gerekiyordu. Geçen ay 100/20 ve 125/20 kodlarını kullanarak 3 ayrı alışverişte 3 ayrı hediye kartı almış, sonra kitapları sepete atıp 150/30 kodunu kullanmıştım. Bu sistem bugün olmadı. Neyse ki INEW15 kodu çalışıyor.
@ElijahBaley geçen ay 125/20 ve 100/20 kodlarını kullanarak 3 kez 100 TL’lik hediye kartı almıştım. Sorun olmamıştı. Bugün hata verdi.