Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Arkadaşlar 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kitap hediye kampanya yapan site yada kod bilginiz var mı?

Yeri burası değil ama Üç Cisim Problemi’nin baskısı mı tükendi acaba, bilgisi olan var mı? İlknokta indiriminden ikinci ve üçüncü kitapları alayım diyorum ama ilk kitap bir daha basılmayacaksa hiç bulaşmayayım dedim. :grimacing:

Günlerdir sepetimdeydi fakat baskısı yokmuş 3 cisim problemi serisinin. Sepetten çıkardım biraz önce. Umarım en kısa zamanda basılır

1 Beğeni

İlk kitabın baskısı tükenmiş sanırım. Instagram’da bir kitap sayfası üç cisim problemi baskılarının hemen hemen tükendiğini söylemişti ve d&r veya başka bir kitapevinde bulursanız sakın kaçırmayın baskı tükenmek üzere demişti.

1 Beğeni

Tüh ya kaçırdık o zaman üzüldüm.

1 Beğeni

4 baskı yaptı ilk kitap, 5. baskıyı da yaparlar ama siz yine de bence instagram ve Twitter’dan sorun.

3 Beğeni

İlknokta indirimden alacaklarım bunlar. Umarım başka kitaplara elim kaymaz. İndirimi az hasarla atlatmak istiyorum. :grinning:

4 Beğeni

@ATMACA06 maalesef, kaçırdık galiba. :neutral_face:
@abkaen @alper çok teşekkür ederim ilginiz için, mesaj atıp sorayım bir bakalım, cevap verirler umarım. :sweat_smile:

2 Beğeni

Cevap yazarlarsa burdan bilgi verirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Tabii ki, yazarım. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Arkadaşlar tarih kitapları denince en iyi yayınevleri hangisi yada hangileridir. Yardımcı olurmusunuz.

İş bankası ve Kronik kitap diyebilirim ama sizin hangi kitapları istediğiniz de önemli bu konuda

Ben dün Öğretmenler Günü için mesaj atmıştım İlknoktaya cevap vermediler :smiley:Hediye kitap istemiştim :grinning:

Ben, İthaki’ye mesaj attım. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bu konuda kronik güzel. Yeditepe’nin mitoloji kitaplarını okudum ama pek sevemedim, Osmanlı tarihi kitabı çok yavandı… İş bankasından okuduğum tarih kitapları benim referans noktam bile olabilir.

Ancak önemli olan tarihin hangi dönemini okumak istediğiniz, hangi türü okumak istediğiniz. Ben genel kültür olarak arada kurgudan sıkılınca ya da merak ettigim şeyleri okutum mesela.

Üç Cisim Problemi 3. kitap daha yeni basılmışken ilk kitabın tekrar basılmama ihtimali %1 diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Kesin basarlar. Ben de set olarak bekliyorum satın almak için.

2 Beğeni

Bu da mantıklı, ben de onu bekleyeyim en iyisi. :sweat_smile:

1 Beğeni

Yayınevinden çok tarihçilere bakınız. Bu daha önemli.

Tarihçilerden Reşad Ekrem Koçu nun kitapları nasıl ?