Ekrem Koçu en iyilerdendir.
Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz doğrultusunda kitap alacağım. Son bir şey daha var. Selenga yayıncılık tarih kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz? Referans alınabilecek kadar iyi midir?
Amazon.com kuponu hakkında bir el atsanız arkadaşlar? Şu 10 dolar kuponunu bulamadım ben bir türlü.
İnternetten bakınca da sadece Amerika’daki kullanıcılar için diyip duruyor.
Belki birinin işine yarar:
20 TL indirim kuponu kazandınız. 51A3F680 11-30 Kasım tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
(INEW15 devam ediyorsa toplamda 35 TL indirimle alabilirsiniz).
Kitapyurdu, İlknokta’nın %50 indirimini %45 ile tüm haftaya yaymış İthaki yayınları tüm hafta boyunca KY de %45 indirimde.
Hangi site için bu? Amazon mu?
Sadece tarihi romanlarını okudum. Net bir cevap vermem ancak bir videoda İlber Ortaylı’nın “eski İstanbul’un mahalleleri” ile başlayan kitabını övdüğünü görmüştüm.
İdefix için geçerli bir kod.
İndirimde görülüyor. 72 TL gerçekten indirim mi Daha önce fiyatını takip etmediğim için kararsız kaldım, daha düşer mi fiyatı sizce? Acelesi yok o yüzden güzel bir indirimdeyken almak istiyorum.
Amazon’da “Gülümseten Cuma Haftası” 20 Kasım’da başlayacakmış.
Daha önce 60 TL’ye düşmüştü.
Teşekkürler, pusuya yatağım o zaman
Bu adamların bu kampanyaları ne zaman başlasa normal günlerde %50 de olan kitaplar eski fiyatına dönüyor.
Evet Ve şimdiye kadar hep indirimler öncesi indirim kodu verdiler ve ilginç şekilde kitaplar genelde indirim haftasından daha ucuza geldi.
İlknokta’da uzun zamandır %50’nin üstünde indirimi olan bir sürü kitap %50 indirime düşürülmüş.
Ben de bu kitapların da olduğu bir sepet hazırlamıştım. Sabah bir girdim sepetin fiyatı ineceğine artmış.
Böyle kampanya mı olurmuş? Zaten daha indirimli olan kitapların indirimini azaltmak…
Sistemsel bir hatadır diye İlknokta’ya yazdım ama kaç haftadır var olan indirimler için “geçici” bir kampanya olduğunu söylediler. Yarın %50 indirimi bittiğinde tekrar daha indirimli olan fiyatlarına dönerse hiç şaşmam.
Zaten alıp almamak konusunda tereddütlüydüm, bu durumdan sonra tamamen vazgeçtim…
Bu İlknokta,Black Friday indirimi yapmayacak mı acaba ya şimdiden yaptıklarına göre. Ona göre almayı düşünecektim de şuan kartımla ilgili bir problem var istesem de alamam
Üzüldüm hocam. Keşke onları daha önce alsaydınız ya niçin beklettiniz? Yazık olmuş.
2,3 tanesini önceden eklemiştim bir ara alırım belki diye. Dün sepet hazırlarken baktım hala duruyor eklediklerim ve başka güzel kitaplar da var, onlarla beraber bir sepet hazırladım sabah alırım diye.
Bir baktım uçuvermiş fiyatları.
Bence bu kitapları ayıklamayı unutup hepsine %50 uyguladılar, şimdi de düzeltmiyorlar, yarın tekrar aynı fiyatlarına dönmesini bekliyorum o yüzden.