Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Çok teşekkürler kârlı bir alışveriş oldu satıcı adına

Bunu kullandım bu arada teşekkürler.

1 Beğeni

Çok iyi indirimler var. Ama güvenemiyorum siteye. Daha önce (1-2 aydır) karşıma reklamları çıkıyordu aslında.

1 Beğeni

Kitap Vadisi sitesi hakkında daha önce alışveriş yapmış birileri cevap verip bizi aydınlatırsa seviniriz. Zira indirimler fazlasıyla cazip…

3 Beğeni

Paylaşıldı mı bilmiyorum. Kitap365 sepette ek indirim kodları…

Linki aşağıya bırakıyorum.

https://www.kitap365.com/ozel-sayfa/efsane-cuma-firsatlari

Merhaba, alışveriş listemdeki bazı kitaplarda %50 indirim olduğu için kitapvadisi.com.tr’den sipariş verdim. 48 saat içerisinde kargoya verileceği yönünde bir bildirim aldım ödeme sonrasında. Bir güncelleme alırsam paylaşırım buradan. İyi akşamlar. :pray:

6 Beğeni

Idefix 125/20 kuponu olup kullanmayacak olan var mı acaba?

1 Beğeni

Buyurun: 5FA273B0 (20 karakter)

1 Beğeni

Çok teşekkür ettim :pray:

Bilmediğiniz bir siteden alışveriş yapıyorsanız kapıda ödeme ile yapın, o seçenek yoksa bişey diyemem ama varsa zaten risk yok.

1 Beğeni

İdefix 58FAA1CC 20/125

Kitap365 te güzel indirimler ve sepette fiyatına göre ek indirimler var. Nasıldır bu site. Güvenebilirsiniz arkadaşlar.

1 Beğeni

Epsilon’un kendi sitesi.

Evet gayet güzel bir şekilde hiç hasar görmeden bu hafta siparişlerimi aldım

Hepinize teşekkür ederim. Deneyelim bakalım.

Düzgün bir Black friday indirimi olan yer var mı % 50 üstü indirim yakalayabileceğiniz? Benim gördüğüm kitaplarda normalde de olan civarı indirimler var Amazon idefix Trendyol gibi yerlerde

İdefix indirimini ben beğendim. Çoğu kitapta %45 indirim, üstüne indirim kuponlarıyla güzel bir indirim olmuş. Kitaplar da hasarsız gelirse şahane olur.

1 Beğeni

İstedikleri zaman sebepsiz bir şekilde ürün iptali yapabiliyorlar stokta olmasına rağmen aklınızda bulunsun.

Arkadaşlar ben de 2. denek olma kararı aldım ve az önce sipariş verdim. @Asena gibi ben de haberdar edeceğim.

Miktar yüksek ama işine yarayan olursa kullansın.