Çok teşekkürler kârlı bir alışveriş oldu satıcı adına
Bunu kullandım bu arada teşekkürler.
Çok iyi indirimler var. Ama güvenemiyorum siteye. Daha önce (1-2 aydır) karşıma reklamları çıkıyordu aslında.
Kitap Vadisi sitesi hakkında daha önce alışveriş yapmış birileri cevap verip bizi aydınlatırsa seviniriz. Zira indirimler fazlasıyla cazip…
Paylaşıldı mı bilmiyorum. Kitap365 sepette ek indirim kodları…
Linki aşağıya bırakıyorum.
Merhaba, alışveriş listemdeki bazı kitaplarda %50 indirim olduğu için kitapvadisi.com.tr’den sipariş verdim. 48 saat içerisinde kargoya verileceği yönünde bir bildirim aldım ödeme sonrasında. Bir güncelleme alırsam paylaşırım buradan. İyi akşamlar.
Idefix 125/20 kuponu olup kullanmayacak olan var mı acaba?
Buyurun: 5FA273B0 (20 karakter)
Çok teşekkür ettim
Bilmediğiniz bir siteden alışveriş yapıyorsanız kapıda ödeme ile yapın, o seçenek yoksa bişey diyemem ama varsa zaten risk yok.
İdefix 58FAA1CC 20/125
Kitap365 te güzel indirimler ve sepette fiyatına göre ek indirimler var. Nasıldır bu site. Güvenebilirsiniz arkadaşlar.
Epsilon’un kendi sitesi.
Evet gayet güzel bir şekilde hiç hasar görmeden bu hafta siparişlerimi aldım
Hepinize teşekkür ederim. Deneyelim bakalım.
Düzgün bir Black friday indirimi olan yer var mı % 50 üstü indirim yakalayabileceğiniz? Benim gördüğüm kitaplarda normalde de olan civarı indirimler var Amazon idefix Trendyol gibi yerlerde
İdefix indirimini ben beğendim. Çoğu kitapta %45 indirim, üstüne indirim kuponlarıyla güzel bir indirim olmuş. Kitaplar da hasarsız gelirse şahane olur.
İstedikleri zaman sebepsiz bir şekilde ürün iptali yapabiliyorlar stokta olmasına rağmen aklınızda bulunsun.
Arkadaşlar ben de 2. denek olma kararı aldım ve az önce sipariş verdim. @Asena gibi ben de haberdar edeceğim.