Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Arkadaşlar D&R için 125/20 gibi bir kupon mevcut mu?

İdefix İthakide daha az indirim yapmasına rağmen İlknoktadan,diğer yayınevleriyle bir bana mı daha iyi geldi İthaki için?

eganba’da indirimler başladı. Linki aşağıya bırakıyorum. İthaki %45 indirimde

https://www.eganba.com/

İdefix’ten yaptım bile,sağol yine de.

1 Beğeni

Ben de böyle düşünüyorum. Zaten %45 indirim var ekstra yaklaşık %10 indirim de indirim koduyla ekleniyor. %55 indirim de her zaman görülebilecek bir şey değil. İndirim sadece İthakiyi de kapsamıyor.

2 Beğeni

Watchmeni 43.33 e almışım mesela,ilknoktada 45 tl.Her kitapta en az 2-3 tl fark var ya.

1 Beğeni

Güzel indirimler, teşekkürler

5 Beğeni

Aslında bu tarz indirimleri diğer siteler daha önce başlattılar ama birçok yerde bugün son gün. Eganba ise buhün başladı. Diğerlerinden istediklerini alamayanlar belki buradan alabilirler ki bu siteden bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım kitap konusunda. Stoklarında olan ürünleri AYNI GÜN kargoya veriyorlar. Belki bu 3 günlük süreçte yoğunluk yaşanabilir kargo konusunda

1 Beğeni

İlknokta’da İthaki’nin tüm kitapları yüzde 50 indirim olacak sandım ben ya.

3 Beğeni

Idefix’te geçerli 350 TL’ye 35 TL indirim kodu: BF6CA9A7

Bütün sitelerde, indirimler aşağı yukarı aynı. İndirimi biraz iyi olanın kargo ücreti çıkıyor veya kargo bedava olanın, indirimleri biraz daha az oluyor. Kod avantajı ile, maalesef, idefix öne çıkıyor. Bu indirimleri ayda bir zaten yapıyor idefix. Black friday indirimi yok gibi birşey.

6 Beğeni

Şu an en uygun Eganba gibi gözüküyor. 75 TL üzeri kargo bedava.

2 Beğeni

Böyle bir şey geldi bana. Ben kullanamam artık. O yüzden buraya atayım dedim. :slightly_smiling_face:

Az önce satın aldım bakalım sorunsuz gelir umarım. Gelince yeşillendiririm.

1 Beğeni

Jaguar, April, Çınar, Ayrıntı gibi indirimler normalde yapılan indirim oranlarından daha iyi oranlar. Klasik yapılan indirimden daha iyi kampanya olmuş.

1 Beğeni

İdefix 150/30 Kodu: 246AE15B (5000 limitli)

4 Beğeni

Siparişimin bu sabah kargoya verildiğini belirten sms geldi. Kargoya veren firma “Gökkusagi Pazarlama” olarak görünüyor. 24 saat olmadan kargoya vermişler. Kargoyu teslim aldıktan sonra kitapların kondisyonu, eksik olup olmadığı ve paketleme hakkında da bilgi paylaşacağım. :slightly_smiling_face:

12 Beğeni

Kullanmak isteyen alsın arkadaşlar.

Kitapyurdu indirim kodu var mı ? Teşekkürler.