Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

BİLGİLENDİRMEK AMAÇALI:

Son ay iki adet farklı siparişim oldu.
IDEFIX: Berbat bir kargolama ile kırış kırış kitap yolluyor. Çözüm merkezine açtığınız çağrı için takip numarası vs yok. Her seferinde arayıp sormak zorundasınız.

BKM: İlginç bir şekilde ödemesini yaptığım kitaplar sipariş listemde gözükmüyor. Tedarik ne aşamada göremiyorum. Müşteri temsilcisi ile görüşmek zorundayım. Teknik ekip sorunu çözecek dediler ama 3 gündür hiç bir değişiklik yok.

Sipariş verecek arkadaşlar dikkatli olsun. Özellikle bu ara iki sitede de kampanya yapıyor ve türevlerine göre çok uygun fiyatlı satış yapıyor.

6 Beğeni

Kidega’nın 3. yıldönümü dolayısıyla 12.12 kampanyası bu gece başlıyor. Ben sitede gezerken birkaç indirim gözüme çarptı, şimdiden güncellemeye başlamışlar.
Doğan %35
Can %40
Karakarga %45 (Kayıp Kitaplar Kütüphanesi’ni toplamak isteyenler için)
Ve bana göre en bombası, bu oranı pek görmediğim Say %40;

3 Beğeni

Enpara da 15 tl indirim veriyor 50 tl üstüne unutmayın, combo yapın :sweat_smile::vulcan_salute:

2 Beğeni

Gözüme çarptıkça paylaşmaya devam ediyorum;
Alfa, Everest ve İş Bankası %40
Ayrıntı %35
Laputa %30
Enpara ve Papara indirimleriyle çok iyi alışveriş yapılabilir.

2 Beğeni

1 Beğeni

Amma pahalıya satıyorlar yahu. Amazonda tam basım orjinal ingilizce metinleri bile daha ucuz.

Kidega’da İthaki %45 indirimde; https://kidega.com/yayinevi/ithaki-yayinlari-001607?order=yenidenEskiye

3 Beğeni

%45 bile ucuzlatmaya yetmemiş. Fiyatlara bakıp iç geçiriyorum…

5 Beğeni

İlginçtir eskiden Kidega’da neredeyse ayda bir İthaki %50 indireme girerdi. Son zamanlarda en fazla %45 yapıyorlar. Son dönemlerde 2 kere %45 indirime girdi diye hatırlıyorum.

75 tl etiket…

İndirimli fiyat 41…

Yıkılmadım ayaktayım

Yo hayır, yıkıldım.

7 Beğeni

Atreides Hanedanı bulunmuyor ama Harkonnen Hanedanı ve Corrino Hanedanı’nın Kabalcı baskıları hala bulunabiliyor. Boyutu normal kitaptan düşük ama sayfa sayısı aynı ancak fiyatları daha uygun. Çevirmenler aynı, eski ve yeni çeviriler arasında fark olacağını da sanmıyorum eğer yeni baskı eski baskı fark etmiyorsa alınabilir. İlk olarak bu seri yenilendiğinde eskileri boşuna mı topladım acaba diye düşünmeye başlamıştım. Fiyatları görünce iyi ki toplamışım diyorum. 10 liraya kitap aldığım oldu.

3 Beğeni

Aslında tam olarak öyle değil. İthakiden derleyenler tüm dune kitaplarını yanyana dizebilir mesela. Çünkü hepsi 13.5 x 21 boyutlarında. Bende cihat üçlemesi var mesela çıkarsa ithakiden de alacağım bu boyutlarıyla okumak gerçekten sadece işkence oluyor. Ki ben bunları sanırım tanesi 10 liradan falan aldım zamanında ben sırt yazılarını merak ediyorum. Onlar belli mi acaba ?

Bir de fiyatları set olunca yüzde elli indirim görür yüzde doksan. Üçü 100 civarına gelecektir. Diğer kitaplara bkarak fiyatları normal aslında. Sıkıntı piysanın abartı bir şekilde artmış olması.

4 Beğeni

Aslında Kabalcı etiket fiyatlar küçük boyutuna rağmen çok daha yüksek geliyor bana ama yayınevinin kapanmış olması nedeniyle uygun fiyatları. Okuması da işkence gibi onları. Güzel bir indirim, üstüne de kod denk gelirse çok güzel fiyata gelecektir.

Aynı fikirdeyim, ben de birkaç tanesini indirimden almıştım ama Atreides Hanedanı yoktu. Bir tek onu alıp okurum muhtemelen. Zaten ana seri kitaplığımda olsa yeter bence.

Aynısını düşündüm sonra ana seriyi İthaki’den diğerlerini Kabalcı’dan dizerim, iki farklı seri şeklinde olur diye düşündüm. İthaki gerçekten bir hoşluk yapmak istiyorsa Harkonnen Avı, Dövüş Meki ve Bir Şehidin Hatırlanışı’nı çıkartsın. Kısa hikayeler, zamanında Kabalcı çıkarmış ama bulunmuyor. Eğer ikinci seriyi çıkarır ve bu kısa hikayeleri onların içinde veya ayrı yayınlarlarsa Dune sevenler için o zaman bir güzellik yapmış olurlar. Ondan sonra otuz bir kitabın on beş tanesini yayınladık deyip diğer on altı taneyi de yayınlayabiliriz derlerse o zaman bambaşka olur işte ama hayaller Dune gerçekler İthaki.

2 Beğeni

Onlar çok kısa öyküler yahu. 30 syfalık fasiküller gibi düşünebilirsiniz ki bu küçük boyutlarıyla 30 sayfa. Normalde 20 sayfa bile yapmaz. Brleştirip basabilir ama bence ona da gerek yok açıkcası.

Onlarla ilgili okuduğumda diğer serinin başlarında geçen hikayeler olduğunu okumuştum. Eğer diğer seriyi de yayınlayacaksa hangi kitaptaki olaylarda önce geliyorsa ek bir bölüm olarak eklenebilir diyecektim ama İthaki’nin böyle bir şey yapacağını iki telifi tek kitapta veya sizin dediğiniz üç telifi tek kitapta kullanacağını sanmam. Bunları da zaten Dune sevenlere yapılacak olan bir güzellik diye düşündüm. Yoksa Hanedanlar Üçlemesi’ni güzellik olarak çıkardığını hiç sanmıyorum

1 Beğeni
1 Beğeni

Anti-kampanya ile geldim bu kez. Kısa süre önce 700 TL iken, hatta kasımda 600 TL’ye de düşmüşken ciddi bir zam görmüş Zaman Çarkı (daha doğrusu, indirim oranını 50’den 25’e çekmişler).

Sık sık %50 indirimine giriyor, yine 700 civarı olacaktır. Hatta belki yılbaşı dolayısıyla yine 600’e inebilir bence.