Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

https://www.amazon.com.tr/dp/6257966469

95 lira 10’lu biyografi seti. Üzerine 55 liralık ürün daha ekleyince 150 liraya 30 lira indirimle baya uyguna geliyor. Son 2 adet :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Henüz bakamadım inşallah güzel indirimler vardır

Takibimdeydi güzel indirim olmuş.

4 Beğeni

5 Beğeni

Yapıkredililere özel 150₺ ve üzerindeki trendyol alışverişlerinde 50₺ ekstre indirimi mevcut.
İthakide çoğu kitaplar sepette %20 indirmli. Eksiklikleri tamamlamak için güzel fırsat. Dikkatimi çekenleri ekledim.

5 Beğeni

Dune 5 Kitap 108 Lira

Mitoloji Seti 3 Kitap 42 Lira

4 Beğeni

Hava Uyanıyor kutulu set %55 indirimle 109 TL

1 Beğeni

hocam ben yapıkredi indirimini göremedim nasıl yararlanabilir?

World mobil indirip kampanyaya katılırsanız gün sonunda indirim sağlanacaktır. Ayrıca 150₺ 10₺ puana katılmanızı da tavsiye ederim :blush:

3 Beğeni

Harika oldu bu gerçekten, çok teşekkürler haber için. Kitap almadım ama C Vitamini ve diş macunu stokladım, çok makbule geçti ve güzel indirim oldu:)

1 Beğeni

Axess ile yıl sonuna kadar D&R’dan 200 TL alışverişe 40 TL chip para veriyor. Kazandığınız da D&R’da geçerli oluyor ve 15 Ocakta kaybolmayan normal Chip paraya dönüşüyor. Bu arada mağaza diyor ama online alışverişte de geçerli…

1 Beğeni

Kampanya değil fakat bu kitap basılmıyor, eganba stoklara 41 adet eklemişti, edinmek isteyenler için bağlantıyı ekliyorum.
https://www.eganba.com/tanner-kardesler-kitabi-robert-walser

150’ye 10 u göremedim kampanya adı nedir?

Önümüzdeki ay için 10₺ tanımlanıyor. Kampanya her ay mevcut. Katılmanız yeterli.

1 Beğeni

İyi günler hocam
Benim kredi kartı değil banka kartı oradan yaparsam eğer bir sıkıntı olur mu?

Teşekkürler benimki play kart olmadığı için görünmüyor demek ki

150 tl yi Trendyol daki 2 farklı satıcıdan ürün alarak doldurduğumuzda kampanyadan faydalanabiliyor muyuz yoksa satıcının Trendyol olduğu ürünlerden alıp tek satıcıdan sepet mi yapmak lazım acaba :thinking:

Trendyoldan alışveriş yapsanız yeterli büyük ihtimal. Satıcı ile ilgili bir koşul göremedim. Ben pegasus kitabevindenden aldım bir sıkıntı çıkmadı.
@Shinigami 50₺ soruyorsanız lirada kartlarda da geçerli. Ama önce world mobile girip kampanyaya katılmanız şart.

1 Beğeni

Teşekkürler :+1:
Dediğiniz gibi yaptım. Ücretin (50 tl ) hesaba yansıtılması ay sonunda mı yapılır. Bilginiz var mı?

Gün bitiminde diyor büyük ihtimalle yarına indirilmiş halde yansır :grin: Bende bekliyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni