Geçen gün amazon, 3 TL’lik İş Bankası Edebiyat Klasiklerinden bir kitabı temin edemediği için 3 TL’yi kartıma iade etti ve bu durumdan dolayı 20 TL’lik bir indirim kuponu yükledi hesabıma. Yapabildiğimiz zamanlar amazon.de de alışveriş yapıyordum orada yaşadığım bir çok sorunda da çok hızlı çözümler üretmişlerdi.
Müşteri deneyiminde ülkemizde eline su dökecek bir e-ticaret sistemi göremiyorum açıkçası.
Ben neden kullanamıyorum kodu anlamadım. AMAZONAPP30 ya da Amazonapp değil mi yanlış mı giriyorum. Başka hesaptan denedim yine olmadı.
AMAZONAPP olarak mobilden kullandım ben az önce.
İyi güldüm ya bu kısma
AMAZONAPP kod bu. Bütün ürünlerin satıcısı Amazon olacak. Mobil uygulamadan yapmanız lazım. Bir de prime üyesi şartı var galiba ondan tam emin değilim.
Uzun süredir internetten kitap alıyorum.
Sorunlu siteleri bir kenara bırakırsak böyle indirim olmadı.
Sanırım indirim rekoru hala Kitaploji’de. 3 TL’ye Harry Potter, Orhan Pamuk alanları gördü bu gözler.
O fırsatı ben kaçırmıştım, hala bir yaradır içimde. Yararlananlar anlatsın.
Prime üyesi olmaya gerek yok sanırım. Çünkü ben üye olmama rağmen kullanabildim. Ama diğer dedikleriniz doğru satıcı amazon olmalı.
Sorunlu siteler derken bu tür siteleri kastetmiştim. Kitapların gelip gelmeyeceğinden emin olamadığınız için sipariş vermiyorsunuz.
Bu tür kampanya yapıp da kitapları gönderebilen site oldu mu ?
Yukarıda göremedim sanırım. Fahir Armaoğlu 20. Yüzyıl Siyasi tarihi Ciltli 24 lira olmuş.
Ya daha on beş dakika önce kargom geldi Amazon bir sakin olur musun artık?
Safa Gürkan kitapları ve Kayıp Aydınlama’da indirimde. Bu fırsatı kaçıramazdım. Teşekkürler.
Kampanya bitmiş sanırım
Evet, kitap kategorisini kaldırmışlar.
57 liralık kapital setine ağzım açık bakarken tekrar 160 tl oldu
Dersteydim ama ben haksızlık değil mi?
Sepeti oluşturup alsam mı almasam mı diye ikilemde kalmışken bir anda tüm kitapların fiyatları eski haline döndü nasip değilmiş napalım. Kampanyadan yararlananlara hayırlı olsun diyorum
Ağlamak istiyorum yine kaçırdık O İhsan Oktay Anarları yakalayabilseydim keşke.
8 gün sürecek diyordu ama talep uçunca durdurdular heralde.
Kayıp Rıhtım gibi bir yer var bilmiyorlar. Ondan şaşırmışlardır.