Bugünkü Amazon indirimindeki kitaplarda 1 dakikada tükendi. Ben ikisinide aldım.
Yarın Jose Saramago’nun Körlük ve Görmek seti var indirimde. O bende olduğu için almayacağım.
Yarın ki indirimleri nerden görüyorsunuz?
Bekleme listesi boşuna yani diyorsunuz. Yetişemedim diyordum 1 dk da bittiyse normalmiş
Hocam zor gibi. Diğer ürünler olsa geliyor bekleme listesinden ama kitap pek görmedim. Maalesef.
Gelmedi zaten biri vazgeçecekmiş sıra gelirse bildirim geliyormuş falan
Sadece bir kez Amazon’un günlük kitap fırsatını yakalayabildim o da Albert Camus ve Stephen Hawking’in kitapları indirimdeyken. Hiç abartmıyorum, sabah saat tam 9’da açtım uygulamayı ve % bilmem kaçı çoktan talep edilmişti. Bir dakika içinde sipariş geçtim, sonra baktığımda %100 talep edilmiş görünüyordu. Ya Amazon’un stok sayısı 2 ya da insanlar Yabancı kitabı için özellikle o günü bekliyordu.
Benim aklıma bu tek tek kargo olayı bir şey getirdi. Bu Amazon şark kurnazlığı yapıp 2020’de 75944947 milyon sipariş kargoladık diye istatistik kasıyor olmasın
Yılın son günlerinde hedefi tutturmaya da çalışıyor olabilirler.
Öyle yapıyorlarsa fazladan 3-5 kitap daha göndersinler ya.
Kolay Gelsin’de de tek tek kargoluyorlar mı acaba? Gördüğüm kadarıyla hep AGT ile bu şekilde yollamışlar. Belki de AGT ile sözleşme yaparken kargo sayısını yüksek tutmuşlardır, şimdi de sözleşmedeki sayıya ulaşmak için bu şekilde yolluyor olabilirler.
Hocam benim ve kardeşimin kargosu Kolay Gelsin ile gönderiliyor ve tek parça olarak görünüyor. (Her iki kargoda birden fazla kitap içermekte.)
Maalesef hepsi ayrı ayrı. Kesin bilgi (en azından benim sipariş açısından).
Bu kötü işte. Benim siparişim kargolanmadı henüz. Kolay Gelsin dağıtım ağında oturduğum için belki tek tek kargolama olayından kurtulurum diyordum. Siparişimde 19 kitap var, 19 ayrı kargo gelirse gizlice eve sokma olayı da suya düşer.
Amazon’un hızlı kargo sırrı bence bu. Diğer siteler 2-3 personel ile çalışıyor ve her bir siparişi bir kişi depoda elinde sepet gezerek hazırlıyor. Bence Amazon’un deposu çok büyük ve eğer böyle sepet toplanarak sipariş hazırlamaya kalksa hiç bir siparişi zamanında kargolayamaz. Muhtemelen her bir çalışanın sorumlu olduğu raflar var ve gelen siparişleri sepet toplamına bakmaksızın paket yapıp yolluyorlar. Adamlar İstanbul borsasındaki şirketlerin hepsini 15 kez satın alabilecek toplamda ciro yapmış geçen sene. Paketleme malzemesi, kargo ücreti gibi onlar açısından küçük maliyetlere takılacaklarını sanmıyorum.
Amazondan kırtasiye indiriminden baya kalem almıştım.Tek tek kargo gözüküyor😲
Sayın Kayıp Rıhtım ahalisi, sizlerden bir konuda destek istiyorum. Eksik Parça bir çekiliş yaptı ve ben de kitapları almayı gerçekten çok istediğimden eşe dosta haber verip yorumumu beğenmelerini istedim (yorumun beğenilme sayısı ile alakalı kazanma durumu). Dünden beri de emek sarfediyorum hakikaten; mesaj atıyorum, arıyorum ve hatta arattırıyorum ki yorumum beğeni alsın. Ancak malumunuz olduğu üzere "Bookstagram"lar şansımızı baya düşürüyor. (Bookstagramlara karşı olduğum için değil, böyle bir etkinlikte bireysel hesapların şansını azalttıkları için belirttim.)
Ben de sizlerden destek almak adına buraya yazmak istedim, forum üyesi olarak kazanabilirsem kitaplar geldiğinde bir teşekkür fotoğrafı paylaşacağım😊
Yapmanızı istediğim şey vereceğim linke tıklayıp, gönderinin altındaki “thesupranormal” kullanıcı adıyla attığım YORUMU BEĞENMENİZ. Hepinize teşekkür ederim şimdiden, hepinizden Allah razı olsun. Haydi Kayıp Rıhtım!
https://www.instagram.com/p/CJObbFgpLCs/?igshid=1jxfz6r3hnam0
%45 indirim var
İşlem tamam👍Umarım kazanırsınız.Bol şans😊
Çok teşekkür ederim Yorum kalabalığı olmaması adına bu şekilde cevap vermeyeceğim daha fazla. Herkese çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Amazonda Leonardo da Vinci 15₺ . Geçici bir süre. Prime için
Leonardo Da Vinci https://www.amazon.com.tr/dp/6051981047/ref=cm_sw_r_u_apa_fabc_hX25Fb6DDHNNC