Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

BKM’den hiç alışveriş yapmadım, forumda da haklarında hep negatif yorumlar okudum.
Alışverişi öneren var mı?

2 Beğeni

Ben BKM’den yapıyorum genellikle ama bahsedilen şekilde bir sorunla karşılaşmadım hiç şu ana kadar. Son 2 hafta içinde 2 sipariş verdim sorunsuz bir şekilde geldi. Şans işi sanırım biraz.

2 Beğeni

BKM 'den Çarşamba günü 3-5-9.90 kampanyalardan sipariş verdim. Perşembe kargoya verildi. Bugün MNG şubesinde bekliyor.

Forumda çok fazla sayıda sıkıntı yaşayan arkadaş oldu ama ben hiç sıkıntı yaşamadım.

3 Beğeni

Bkmkitap ile ilgili şöyle sorunlar oldu spesifik kitaplar stok çalışmıyoruz diye gönderimi belirsiz oldu aynı kitapları amazondan sipariş ettim bekleme sıkıntısı olmadı (acele ise bkm önermem yani) ikincisi bir iki tl ucuz olması ptt kargo ile yine kargoda günlerce bekleme stresine değmez. En acil olmayan sonra gelse de sorun olmaz dediğiniz ürünleri fiyat da uygunsa sipariş en mantıklısı bence

2 Beğeni

Yok bende de öyle oldu. Herhalde tek kargo gelir. Galiba. İnşallah.

1 Beğeni

Benim AGT ye vermişler ve kargo takip numaraları farklı… :unamused:

2 Beğeni

Mailde gelen her bir kitapla ilgili bildirimdeki kargo numaraları aynı ama AGT’den bana da 2 farklı mesaj geldi.

Allah’ım kaos. :smiley:

2 Beğeni

Dediğinizi amazon bana da yapmıştı 17 ayrı kutuyla 17 kitap yolladılar. Elime ulaşana kadar inanmak istemedim böyle yaptıklarına. Asansör de yok binada kargocu biraz mutsuzdu malum.

2 Beğeni

Bu gerçekse patladık. @Erdal_01

2 Beğeni

17 kutuyu tek tek açmaktan yorulan ellerim şahittir :slight_smile:

2 Beğeni

İnanmamış gibi bir hava olmuş yazımda. Estağfurullah hocam yani patladık demek istedim. Doğrudur elbette :slight_smile:

2 Beğeni

Şöyle bir şeyi de söyleyeyim, bana bütün ürünlerin mesajları tek tek gelmişti 1 dakika falan arayla. Kolaygelsin ile yollanmıştı, onların mesajları da tek tekti. @BiblofilYouTube @Erdal_01

2 Beğeni

Bana da şimdiye kadar verilen 10 kitap ayrı ayrı bildirim geldi :unamused::unamused:

2 Beğeni

Benim bildirimler de dökülüyor. Tam bir epic fail. Keyifleri bilir :smiley:

1 Beğeni

O küçük kutular kargo göndermek için şahane oluyor ama :grin:

1 Beğeni

Bana da sürekli SMS geliyor AGT’den. Takip numaraları farklı hepsinin.
Benim anlamadığım Amazon parça başına ödeme yapıyorken niye tek tek gönderiyor.

Mesaj gelmeye devam ediyor 17 kitap için 14 mesaj oldu :joy:

1 Beğeni

Benim Amazon siparişleri de tek tek gönderiliyor :confused: Farklı seriler olsa anlarım da Harry Potter hepsi.

1 Beğeni

Benimki Salı günü teslim diye görünüyor niye acaba?

2 Beğeni

Bu kadarı başıma gelmedi ama benimde 2 ayrı kutuda 2 ayrı kitap getirmişlerdi. Gelen kuryeye neden bu şekilde yaptıklarını sordum. Verdiği cevap: “valla abi bunları anlamak zor koskoca koliye bir tıraş köpüğü koyup gönderiyorlar!”

Amazon hem bu kadar uygun fiyat hem de böyle bir paketleme sistemiyle nasıl kar elde ediyor bazen anlayamıyorum…

2 Beğeni

Amazon’da bazen oluyor bu durum. İki hafta önce 25 kitap, 25 küçük pakette geldi. Üstelik teslimat adresi olarak abimin iş adresini vermiştim evde olmuyorum diye. İş yeri kaosa sürüklenmiş belli bir süre :grinning:

6 Beğeni