Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Epsilon’un 3’lü baskısı sanırım hala en iyi tercih, ama bu özel baskıyı kalitesi için tavsiye ederim.Baskı kalitesi ve kutusu çok güzel, koleksiyon olarak alınabilir.Ben al derim. :slight_smile:

Bu konuyu merak ettim, Martı yayınevine instagram üzerinden yazdım.Nedenini yazarlarsa buraya atarım.

1 Beğeni

Lanet olsun gene bir kitaba aşık oldum… :pleading_face:
Arkadaşlar bir şey soracağım, Amazon’da bu kitabı kolluyorum ama 150tl ye de satan var (ciltsiz denmiş), 266tl ye de satan var (ciltsiz denmiş). Bu kitabın karton kapak baskısı var mı ki? Kafam karıştı…

Edit: kitap adı: Efsanevi yerlerin tarihi, Umberto Eco

1 Beğeni

İlk baskısı ciltli daha büyük boydu ama baskısı tükendi sadece ikinci elde bulunuyor. Piyasada olan ikinci baskısı, karton kapaklı, daha küçük boyutlarda.

1 Beğeni

Tamam teşekkürler (20 karakter)

Joe Hill– Boynuzlar kitabı olan varsa birkaç sayfa paylaşabilir mi?

Joe Hill Boynuzlar - İthaki Yayınları.

Bu arada eğer okumadıysanız “Tuhaf Hava” kitabını da önereyim. Bence Joe Hill’in uzun öyküleri romanlarından çok daha iyi.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Tuhaf Hava kitabını listeme ekledim.

Merak edenler için Turşu Rick ve diğer hikayeler. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

6 Beğeni

Bunu acaba fasikülleri okumadan okuyabiliyor muyuz tek başına? Görseller için teşekkürler.

Dünya Felsefe Tarihinin Oluşumu - Filozoflar Birbirlerini Nasıl Etkiledi? Yazar: Randall Collins

Fotoğraflar : Alfa kitap Twitter hesabından

19 Beğeni

Terry Pratchett ve Neiş Gaiman / Good Omens

17 Beğeni

image

Elinde bu kitap olan varsa içinden birkaç fotoğraf atabilir mi acaba? :slightly_smiling_face:
Şimdiden teşekkürler.

Yeşilin kızı anne kitaplarını koridor ciltli alan varsa bana yan yana nasıl duruyorlar renkleri nasıl fotoğraf atabilir mi? İkinci kitabın renginde kararsız kaldım da biraz.

Avonlea kitabında özellikle bir renk seçimim olmamıştı, 4 renk vardı benim aldığım siyah olanıydı galiba.

4 Beğeni

Teşekkür ederim çok güzeller :blush:

1 Beğeni

Bende Ephesus’dan aldım ciltli ve kutulu olarak. Ona da bir bakın isterseniz.

Teşekkürler :slight_smile: Ephesus hepsini basmış galiba. Hatta bir yerde çanta vs hediyeli seti vardı. Ama dizisini ne kadar çok sevsem de dizi film karakteri içerek kapaklar çok hoşuma gitmiyor :frowning:

1 Beğeni

Bende üçüncü kitap yok ama atayım dedim yine de. :sweat_smile:

7 Beğeni

Elinde Yaşar Çoruhlu’nun Türk Mitolojisi’nin Anahatları kitabı olan var mı acaba?

1 Beğeni

Kitap yeni baskı yaptı. Hatırladığım kadarıyla eski baskı @alper beyde vardı. Yanlış hatırlıyorsam zaten yok diyerek düzeltecektir :slight_smile:

1 Beğeni