Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Teşekkürler, emeğiniz için :pray: Ben kitabın canlı halini de görmek istiyorum aslında. Maalesef kitaba ait kanlı canlı bir görsel bulamadım. Her halukarda Şubat siparişimde bu kitabı edineceğim, umarım diğer ciltler için çok bekletmezler.

1 Beğeni

Düşer mi daha acaba bir de forumda amazon.comdan kargo ücreti bölüşmek için toplu kargo filan verenler oluyor mu ?

1 Beğeni

Bu kitaba sahip birisi içindekiler kısmını paylaşabilirse çok sevinirim.

1 Beğeni

İçindekiler kısmı yayıncının kendi sitesinde mevcut. :v:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim öğrendim içindekileri. DoğuBatı’nın sitesine bakmak hiç aklıma gelmemişti

1 Beğeni

Yeri burasıdır diye düşünerek ten sormak istiyorum. Elinde Şevket Süreyya Aydemir 'in Enver paşa, Tek Adam ve İkinci Adam Serileri (hepsi) olan arkadaşım var mı? varsa raftaki görüntüsünü paylaşabilir mi? KY den baktığımda her seri farklı kitap boylarında gözüküyor da.

Tek adam yeni baskıları büyük boy basıldı, diğer eski boyları da satışta bulunabiliyor. Enver paşa ve İkinci Adam da büyük boy basılacak mı bilmiyorum. O fark o nedenle öyle gözükmüştür.

1 Beğeni

Enver Paşa dan başladım seriye hoşumada gitti. Diğer kitaplarını da almak istedim karşıma bir “akılçelen” sorunu çıktı. Eskileri bulmak zor, yeniler Allah bilir ne zaman çıkar. Yine bana kapak düzeltme yolları😕

@CowardlyHero

Resimler yan çıkmışlar niyeyse anlamadım. Bir düzenlemeyi deneyeyim.

2 Beğeni

Akılçelen gibi bir durum değil ama bu. 50 yıldır aynı ebatlarda basılıyordu, En son hatırladığım kadarıya 1996-1997 gibi kapaklar değişmişti.

6-7 ay önce Tek Adam ebatları büyüdü. Eski baskı ebatlarında Tek Adam diğer baskılarda bulunuyordu. Sormak lazım aslında eski ebatlarda yeni baskı yapmayacaklarsa diğer kitaplarında büyük basılma ihtimali olabilir.

1 Beğeni

O da bana denk geldi :frowning:

Baktim ama bulamadım henüz :frowning:

1 Beğeni

Şimdi ben de Google alışveriş sonuçlarında aradım dediğiniz gibi eski ebatları tükenmiş. Zebroma dışında bulamadım.

Ben de hem eski kapaklar hem de yeni kapaklar olduğu için büyük boyları almadım ama belki sert kapak bir baskı yaparlarsa yeniden alırım seriyi.

1 Beğeni

Alfa’dan çıkan Dünya Sanat Tarihi kitabının içindekiler kısmını gönderebilecek var mı?

Konulara bakarak konuşuyorum. Kitap sanki subjektif gibi geldi bana. Ermenilerin bakış açısı ile anlatılıyor sanırım.

Unutmuşum, Türk yazarlar elinden olan bir eser daha var elimde onu da atayım. Onunla kıyaslayın isterseniz. Ben çok fazla tarihsel birikimim olmadığı için yorum yapamam. Daha çok neler oldu, nasıl oldu öğrenebilmek için bölüm bölüm okuyorum.

Edit: Pardon Türk yazarlar değillermiş, çevirmenleri yazar diye okumuşum. Bu Uluslararası Bilim Konseyi’nin derlemesi ama henüz inceleme fırsatım olmadı.

2 Beğeni

Watchmen ciltli baskısı elinde olan paylaşabilir mi ciltli mi ciltsiz mi karar veremedim bir türlü😅

Ciltsiz baskı kuşe kağıt, o da vardı ama bulamadım şimdi. Renkler daha canlı duruyor. Ciltli baskı ise şöyle:

9 Beğeni

Teşekkür ederim. V for vendettanın kağıt kalitesine benziyor anlaşılan :blush:

Bendeki ciltsiz daha 2. elime alışımda dağılmıştı. Bence ciltli olanı alın.

Evet, benzer kağıtlar.