Fernando Pessoa - Huzursuzluğun Kitabı. Palto Yayınevi’nin çıkarttığı ciltli baskısını gören oldu mu hiç? Satışa çıktığını gördüm ancak satıldığını hiç görmedim. Çıktığı günden beri stok yok yazıyor bütün sitelerde. Hayalet kitap resmen.
Sanırım bu kitap 2016’da basılmış Orhan Tuncay tercümesiyle. 2017 yılında aynı çeviri Chiviyazıları yayınevince basılmış. O yüzden tek baskıda kaldığını söyleyebiliriz Palto Yayınları baskısının.
CS:GO’ daki İtaly değil mi burası
Çok teşekkürler.
Elinde bu kitap bulunan varsa çeviri karşılaştırması yapabilmek için kitabın ortalarından birkaç sayfa paylaşabilirse çok sevinirim.
Ben alırken içeriğini farklı kaynaklarda bulamamıştım ve büyük atlas gibi bir kitap sanmıştım.
Belki almayı düşüneler olabilir diye içerik kısmını ve içinden bazı sayfaları paylaşmak istedim.
‘‘Felsefe Nasıl Çalışır?’’ kitabından görsel paylaşabilecek olan var mı ?
Arkadaşlar, Hyperion’ın boyutu standart kitaplara göre küçük mü acaba? Fotoğraflarda normal kitaplara göre küçük gibi görünüyor sanki ama bilemedim.
İthaki Bk serisi ile aynı boyutta tam olarak.
Aa düşündüğüm gibi küçük değil öyleyse, çok teşekkürler.
Kozmos - Yeni Dünyalar (Ciltli) kitabınının sayfalarından birkaç tane gösterebilecek olan var mı ? Çok aradım ama bulamadım nedense.
Spoiler olabilir diye özet içerisine Körelten Hançer’in ilk 3 bölümünün ilk sayfalarını koyuyorum.
Hocam çok teşekkürler elinize sağlık. Keyifli okumalarınız olsun
Selamlar
Habibi ve Mercy içerik (ve hatta yorum) paylaşımı istesem? İkisi içinde hep güzel şeyler okuyorum ama emin olamadım almalı mı…
PDK öykü kitaplarının alfa yayınları ve büyülüfener yayınları arasında ne fark var? Ikisininde aynı şirkete bağlı olduğunu biliyorum. Çevirmeni aynı ama fiyatları farklı. Büyülüfener daha mı kalitesiz malzeme kullanıyor?
Alfa ile aynı baskı, aynı kağıt, hemen hemen aynı ebat. Fiyat farkı muhtemelen baskı yılları nedeniyledir.
PKD başlığında 1-2 defa konuşulmuştu.
Teşekkürler. Büyülüfener baskılarını alacağım o zaman.