Deniz Balıkları Sözlüğü & Türkiye Denizlerindeki 512 Balık kitabına sahip olan birisi kitap içerisinden birkaç sayfa paylaşabilir mi?
Kitapyurdu sitesindeki kitap iç sayfalarına göre kitap bildiğimiz sözlük gibi tasarlanmış.
Teşekkürler. Kitapyurdu yorumlarını okumuştum. Asıl merak ettiğim sözlüğün sayfalarının ikiye bölünüp bölünmediği ve balıkların A’dan Z’ye göre mi yoksa türlere göre mi sıralandığı.
Kullandığım bir site değil. Telefondan girdiğimde iç sayfalar kısmı gözükmemişti. Bilgisayardan bakınca inceleyebildim. Sağ olasınız.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim. Sadeleştirilmemiş hâli daha ahenkli geliyor bana ama bu da güzelmiş.
Elinde Dune film baskısı olan varsa boyutlarını BKK baskısıyla karşılaştırıp fotoğraf atabilir mi?
Martı’nın bastığı Sherlock Holmes’un derisi gerçek mi suni mi acaba?
Susan Wise Bauer’in Antik Dünya kitabının içindekiler bölümüyle beraber birkaç sayfa paylaşabilecek olan var mı?
Hocam çok teşekkür ederim, arayıp bulamamıştım kusura bakmayın tekrar uğraştırdım sizi
Ben 1-2 ay önce bir arkadaşımın kitaplığında görünce almaya karar vermiştim. Kidega yüzde 50 yapınca alayım dedim bu baskıyı.
Sunuş yazısında tam metin demişler. Sert mukavva cilti var. Ciltte koruyucu olması için selefon kaplama var galiba. Kağıt şamua benzeri “yağlı kağıt” denilen kağıtlardan. Koridor baskısı da çıktı, bez cilt ama Artemis baskı tek cilt ve kağıdı daha iyi…
Artemis 1900 yılında kitabı resimleyen Arthur Rackham’ın çizimlerini kullanmış.
Çok teşekkür ederim . Artemis’in yayınladığı baskısından haberim yoktu, bir de onu takip edeyim.
@Tuzlukaave üstadın isteği üzerine paylaşıyorum.
Sherlock Holmes - Bütün Hikayeleri Cilt 1 - Alfa Yayınları
Çok teşekkür ederim. Alfa’nın çevirisi Martı’nınkinden daha iyi olsa da vasatı aşamamış. Özenli bir Sherlock çevirisi neden yok anlamıyorum. Bir hayal ama, Sherlock’a Roza Hakmen eli değse keşke.
YKY’nin Grimm Masalları’ndan birkaç yer paylaşabilecek arkadaş var mı aramızda? Artemis ve YKY arasında çok kararsız kaldım.