@Marjorie Merhaba, Grimm Masalları YKY 6. baskısından bazı içerikler;
Çok teşekkürler. Özellikle Kurbağa Prens’i paylaşmanız çok iyi olmuş, biraz yukarıda Artemis’ten de aynı yer paylaşılmış. Daha iyi karşılaştırma imkanım oldu.
Hikayeler ile bütün öyküler arasında içerik olarak farklar nelerdir?
Ve de bütün öykülerin ciltsiz versiyonu var mı?
Sizde 2 baskı da mevcut mudur? Ben de bunun karmaşasını yaşıyorum bir süredir. Çok seçenekli sınavlara gelemiyorum. Bir tercih şansınız olsa hangisini alırdınız?
Ben de sadece Artemis baskısı var. Tek cilt olması nedeniyle Artemis tercih etmiştim.
Ötüken ciltli dünya klasikleriyle karşılaştırınca kapak ve sayfa kalitesi nasıl? Aynı mı?
Ötüken klasikler ile aynı kitap kağıdı ve aynı cilt malzemesi ile basılmış. Kağıt, baskı, ciltleme malzeme kalitesi olarak aynılar.
Aramızda İş Bankası Sefiller kitabına sahip biri varsa, rica etsem ilk 3-5 sayfasını paylaşabilir mi? Eskiden kitapyurdunda ön okuma imkanı olurdu ama Sefiller için bulamadım.
İlk sayfası şurada var, daha istenirse ve başkası paylaşmazsa 1-2 saat sonra 3-5 sayfa daha paylaşabilirim.
İlk sayfalar için teşekkür ederim .
Zahmet olmazsa, uygun olduğunuz bir zamanda ve kitap da kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir yerdeyse takip eden bir kaç sayfayı daha paylaşabilirseniz memnun olurum.
Çok teşekkür ederim.
Ben de Sefiller romanının İletişim Yayınları ön okuma linkini bırakayım.
Alfa Yayınları Sherlock Holmes Bütün Hikayeler 1 - 2 ve Bütün Romanlar içindekileri paylaşabilir misiniz?
Bu kitabın neden 380TL etiket fiyatı olduğunu anlamaya çalışıyorum, eğer bu kitaba sahip birisi varsa malzeme kalitesini söyleyebilir mi (ayrıca içinden birkaç fotoğrafta atarsanız müteşekkir olurum)?
Kültür aş nin araştırma biyografi kitapları genelde pahalı oluyor. Bu kitap da 28 uzman tarafından hazırlanmış, fethn yıldönümü için ısmarlama bir kitap. Arşivden belgeler içeren kitapları daha da pahalı oluyor.
Ciltlisini 240 tlye bulmak mümkün.
Boyut yayınları bu tip araştırma kitaplarına 2 bin lira falan etiket koyuyor.
Mesela şu:
Yada şu:
Fiyatlar böyle olunca yerini tutmaz ama Alfa’dan Müzik ve Besteciler kitaplarını almak daha makul oluyor.
Elinde Zaman Çarkı 4. kitap (ciltli) olan bir arkadaş 82,83,86,87,90,91,94,95. sayfaları atabilir mi ? Bende o sayfalar boş çıktı.
Çok teşekkür ederim