Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

YKY’den geçen haftalarda çıkan Moby Dick ÇR’den sayfalar paylaşmışlar.

9 Beğeni

Bende bu vardı, fiyatı uygun çıkmış.

4 Beğeni

Biliyorum ama diğerinin içeriklerinin paylaşıldığını twitter’da görünce sen bu baskıyı da al diye paylaştım.

1 Beğeni

Farkettim :expressionless: Teşekkürler.

1 Beğeni

Merhaba dostlar,

Dokuzuncu Gideon’u satın aldım da en iyiler listesindeydi. Kitabı daha önce okuyan ya da fikri olan var mı? Nasıl bir eser?

Buraya da not düşmek istiyorum:

Epsilon ile, Taht Oyunları ciltli kitabının 666’ıncı sayfasındaki hata hakkında görüştüm. Hemen o gün cevap verdiler. Hemen o gün de kitabı gönderdiler. Ne eskisini istediler, ne de karşılarındaki insan dolandırıcıymış gibi tuhaf hareketler yaptılar. Hakkaten ilgili bir yayınevi görmüş oldum.

Kitap bugün tertemiz bir şekilde elime ulaştı. Ama sorun şu ki, üçüncü basım, birinci basımdan daha kötü. Sayfalar daha ince, üstelik mürekkep kalınlığı sayfadan sayfaya değişiyor. Aşağıya bir fotoğraf bırakıyorum, soldaki birinci basım, altta kalan sağdaki ise üçüncü basım. Üçüncü basımda mürekkep koyulaşıyor, inceliyor, bazen titriyor. Örnek olarak sadece fazlaca kalın olduğu kısmın bir fotoğrafını paylaşmak istedim ki belli olsun.

4 Beğeni

Keşke değiştirmeseydiniz ama nerden bilecektiniz böyle olduğunu? Fark çok belirgin, fiyatların artmasına alışabilirim ama kağıt kalitesinin düşmesi okurlar olarak kırmızı çizgimiz olmalı.

CUMHURİYET’İN POPÜLER KÜLTÜR HARİTASI

12 Beğeni

Anladığım kadarıyla kuşe kağıda basılmış, kaliteli bir kitaba benziyor. Muhtemelen pahalıdır. Güle güle okuyun.

1 Beğeni

Evet kuşe kağıt, pahalı değil diyemem ama piyasadaki diğer kitaplara ve fiyatlara bakınca bence çok uygun, YKY basmasa muhtemelen 3 katı fiyatlara satılırdı.

Teşekkürler.

1 Beğeni

Paylaşım için teşekkürler.

Sanırım YKY karton kapak da olsa sazlı cazlı sözlük’ü yeniden basmış. Her iki çalışmada da Derya Bengi’nin imzası var. İki çalışmanın karşılaştırması nasıl olur acaba?

1 Beğeni

Elimde yok o ürün, ama sanırım Sazlı Cazlı Müzik daha çok müzik üzerine yapılmış bir çalışma olmuş.

Emin olmamakla birlikte en uygun başlık burası gibi geldi😅 Bronte kardeşlerden almak istediğim 2 kitap var. Aradıklarım Ketebe ve Yedi yayınlarından çıkmış. Klasikleri genelde Can ya da Hasan Ali Yücel serisinden okuduğum için tereddüt ettim. Okuyan ya da bilgisi olan var mı acaba?

1 Beğeni

İmkansızın Şarkısı fransızcadan Nihal Önol çevirdi diye biliyorum ama ISBN ile arattığımda bazı sitelerde çevirmen Hüseyin Can Erkin çıkıyor. Acaba japoncadan çeviri mi yaptılar sonraki basımlarda emin olamadım. Elinde kitap olan varsa künyesine bakıp yazabilir mi?

1. Baskı Ocak 2022 - Nihal Önol

Bendeki baskı bu şekilde.

1 Beğeni

Teşekkürler, daha da yeni bir baskı yoktur herhalde. Hüseyin Can Erkin neden yazıyor bazı sitelerde anlamadım. Umarım orijinal dilinden de bir çeviri görürüz Hüseyin Can Erkin ile.

1 Beğeni

Merhaba kitapyurdunda birinde ciltli diğerinde karton yazıyor. İkisi de ciltli mi acaba?

1 Beğeni
  1. Yılında Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası serisinin henüz karton kapak baskısı yok.

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/yazarlar/derya-bengi-2

Merhaba, evet ikisi de aynı şekilde, ciltli.

1 Beğeni

Hüseyin Can Erkin bir tweetinde Murakami çevirmeyi bıraktığını söylemişti

1 Beğeni