Ne demek. Umarım yardımcı olur
Genel bir hatırlatma yapayım, paylaştığınız kitapların isimlerini de yazılı olarak paylaşırsanız forum aramalarından ilgilisi kolaylıkla bulabilir. Diğer türlü iş biraz şansa kalıyor.
Doğru diyorsunuz, düzenledim mesajımı
Hatırlattığınız iyi oldu. İsimleri ekledim.
Hoca Şahname Alfa baskıdan paylaşım yapmış. Tahmin ettiğim gibi Bedenin Tarihi - Özel Hayat baskıları gibi olmuş ama aylar/yıllar öncesi beklentim için bu baskı hayal kırıklığı oldu.
Şahname kitabını kabalcı yayınlarından okumak daha iyi sanırım.
Yazma eserler kurumu bu kitabı yayınlarsa çok iyi bir iş yapmış olur. Ama nedense bu konuda hiç adım atılmadı.
YEK’in hem baskıları güzel hem de fiyatları.
“Hatayi Divanı” YEK baskısı almak konusunda çok kararsız kalıyorum, YEK kitaplarını e-kitap olarak ücretsiz erişime açıyor ve oradan okumayı deniyorum ama çoğu kelimenin anlamını bilmediğim için zor ve bezdirici oluyor.
Gerçi güncel Türkçe kelimeler ile bir baskı olsaydı şiirlerin yapısı bozulur mu diye de aklıma geliyor.
Bende Ahmedi - İskendername kitabını almayı düşünüyorum daha önce iş kültür yayınlarından okumuştum, basılan kitaplarda güncel Türkçe olmadığından sıkıntı olabilir ama gerçektende çok iyi baskılar yapıyorlar.
Yapış yapış olan ipek selofonu kalsaymış iyiymiş😀
Evet toz yapışması nedeniyle o selofonları ben de beğenmiyorum.
Zaten çok para vereceğiz, tamam kağıt olayını kabul ediyorum ama son 7-8 ay bez cilt baskılarında kullandıkları malzeme ile bez cilt yapabilirlerdi.
Şu kitaba sahip olan var mı? İçeriği nasıldır? Bol görsel barındırıyor mu?
Bildiğiniz üzere Ötüken’in mevcut yöneticilerini ve siyasette iktidara yanlayan tavırlarını hiç sevmem. Ancak Türk Tarihi üzerine çok güzel kitaplar basıyorlar. Tavsiyem fiyatına hiç bakmayın.
Not : kitap benim değildir.
Kampanya sayfasına linkini de atmıştım. Dün sipariş verdim. Bugün elimize ulaştı. Çekimler için @Lezek beye teşekkürler. Ciltli ve şu aşamada fiyatına göre gayet uygun. Çoluk çocuğa da okutulur.
Evren Avuçlarının Arasında kitabı.
Şarap Rehberi’nden birkaç sayfa paylaşır mısınız acaba bende almak istiyordum da.