Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Çok sağolun. :purple_heart: Renkli gayet güzel bir baskıymış.

1 Beğeni

Merhaba @oguzeren üyemizin isteği üzerine paylaşıyorum

8 Beğeni

Merhabalar, acaba akira mangasının 1. cildinde boş sayfalar var mı ? Bende ki kitapta 78-79, 82-83, 86-87 ve 90-91. sayfalar boş. Kitabı daha okumadım hikaye devam mı ediyor yoksa sayfalar normal boş sayfamı bilmiyorum. Bilgisi olan var mı acaba ?

Çok teşekkürler @Srbs !

1 Beğeni

Hepsi dolu. Yakın zamanda aldıysanız iade etmenizi öneririm.

1 Beğeni

Ne zaman aldım hatırlamıyorum ama yakın zamanda değildi. Bilgi için teşekkürler.

@Srbs istemişti biraz geç kalarak paylaşıyorum. Bilim ve buluşlar tarihi (Asimov) resimli sayfalar çok sık değil arada var sadece.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Pahalı ama satın alacağım

1 Beğeni

Bende amazon indirim kodu ile satın almıştım, yayınevinden dolayı bu kadar pahalı olduğunu düşünüyorum açıkcası.

1 Beğeni

Çok güzel ama çok da pahalı.

5 Beğeni

7 Beğeni

Konuya en uygun başlık burası gibi geldi :rofl:
Heyecan içinde Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları serisinin 5.kitabını okurken 322.sayfanın yerine 332.sayfanın basıldığını gördüm ve yıkıldım :woman_facepalming:t2: elinde düzgün baskılı olan varsa paylaşabilir mi? Bu arada bendeki 1.baskı ekim-2021… İthaki böyle yanlış baskılar için herhangi bir değişim vs yapıyor mu, bilen var mı ?

1 Beğeni

Ben baktım benim kitapta da aynı. 1. Baskı. Benim kitabı değişmelerine bence gerek yok. O sayfayı paylaşsalar yeter.

1 Beğeni

Benim dune sapkınları kitabında boş sayfalar vardı. Hepsiburadadan almıştım. Çok geç farkedince ithaki’ye mail attım. İki seneye yakın oldu herhalde hâlâ cevap yok xd

Ayrıca şu an fark ettim bende de 332’den 323e atlıyor.

Tost Makinesi

2 Beğeni

321’in arka sayfasını 332 yapmayı nasıl becermişler anlamadım. :slight_smile:

Benim elimde olan baskı da Ekim 21. 1 baskı. 322 . sayfayı ekledim aşağıya.

6 Beğeni

Hangi siteden ne zaman aldığımı bile hatırlamıyordum zaten, cevap dahi yoksa boşuna uğraşmayım :rofl:

@alper çok teşekkürler :star_struck::hibiscus:

4 Beğeni

Geçen birisine hediye etmek için internetten Rüzgarın Adı’nı aldım. Bendeki hatanın aynısı bunda da vardı. Nedir o hata? Son 70 sayfası yok. :joy: Ben ilk okurken neye uğradığımı şaşırmıştım. Tam bir şeyler oluyor ve kitap bitiyor. Bu tarz hatalara tahammül edemiyorum. Belli ki bir hata var kitabın belli bir kısmı yok sen onu niye satışa koyuyorsun? Kitaba bakınca bir şeylerin ters olduğu belli alt kısımda boşluk var… :sweat_smile: Bu tarz şeyleri kontrol etmiyorlar mı acaba? Önden birkaç kopya basıp hata var mı yok mu diye bakılmıyor mu acaba?

1 Beğeni

O değil de bana nasıl denk gelmemiş diye düşünüyorum. Ortada bir talihsizlik varsa mutlaka beni de bulmalıydı. :slight_smile:

1 Beğeni

İşte Alper’in aramızdaki ajan olduğuna en güzel örnek. Matbaada seçip iyisini ona gönderiyorlar.

Şakası bir yana teşekkür ederim @alper bey

3 Beğeni

Sen kotanı doldurmuşsun. Artık sorunsuz bir alışveriş hayatı seni bekliyor. :smiley:

1 Beğeni