Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Teşekkür eserim. Keyifli okumalar. :blush:

1 Beğeni

Rica ederim ve teşekkür ederim :joy:

1 Beğeni

Merhaba tekrardan. Bu kitabın da içeriğini bulamadım. Sahip olan varsa aranızda içinden biraz atarsa veya pdf olan bir site varsa biraz demo bakabileceğim çok memnun olurum.

image

Burada mevcut kitap içi. Kitap ismi ile yapılan paylaşımları forumun arama fonksiyonu ile bulabilirsiniz.

4 Beğeni

Arkadaşlar merhaba. İçindekiler kısmından fotoğraf atabilecek olan varsa çok sevinirim.

image

1 Beğeni

John Cheever - Toplu Öyküler - Everest Yayınları

6 Beğeni

Çok teşekkürler Alper. Amazon’dan takibe alıyoruz.

2 Beğeni

Telefon kamerası ve ortam aydınlatması iyi olmadığı için biraz kötü oldu ama iyi kötü kitap içeriği anlaşılıyordur.

Afişe Çıkmak - Yılmaz Aysan - İletişim Yayınları

7 Beğeni

Çok teşekkür ederim hocam zahmet verdim, iyi okumalar. Aklımda olan bir kitaptı indirimle kaçırmayayım madem.

1 Beğeni

2’sinden biri lazım. İçindekiler kısmı nasıl ne anlatılıyor diye. Ona göre alacağım. Sahipseniz ve buraya da atarsanız çok mutlu edersiniz.

image
image

1 Beğeni

6 Beğeni

Teşekkürler :pray: 202020

1 Beğeni

Tabancalı Kız - Murat Menteş & Hakan Karataş - Alfa Yayınları

@_Ged
Biraz geç oldu, kusura bakmayın. Dün gece fırsat bulabildim ancak.

9 Beğeni

Yoo, hiç önemli değil. Çok teşekkürler :relaxed:.

1 Beğeni

Elinde “Pantagruel: Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi” kitabı olan, benim için kapak rengini teyit edebilir mi? Bu şekilde kapağı aynı dizideki kitaplara göre çok açık renkli geldi.

4 Beğeni

Renklerin net bir tonu yok. Aldıklarım arasında bembeyaz olmaya yakın bile var şahsen.

4 Beğeni

100 Objede Dünya Tarihi - Neil Macgregor

@Melek_Dogu Bunlar yeterli olur umarım.

Şurada da İçindekiler’i görebilirsiniz (İç Sayfalara Gözat tuşuna basmanız gerekiyor).

4 Beğeni

Elinde olan varsa resim atabilirmi diğer ciltli versiyonlarından çok fazla fiyat farkı var da

1 Beğeni

Teşekkürler hocam ben diğer ciltli kitaplardan farkı için sormuştum çünkü 30tl gibi bir fark var sizce değer mi bu ayrıntılar vb.

1 Beğeni