Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

@ArdaKV kitabı klasik seven sevmeyen herkese önerebilirim. Başından sonuna kadar bitmeyen bir heyecan oluşturuyor. Severek okudum. Harika bir klasik bence.

Büyük Umutlar - Charles Dickens (Can Yayınları/Fotoğraflı klasikler)

3 Beğeni

Hocam fotoğrafları da paylaşabilirmisiniz,teşekkürler.

Fotoğraflı Klasikler Serisi adını kapak çalışmalarından alıyordu diye biliyorum.

1 Beğeni

3 Beğeni

Alfa Yayınların DK Serisinden Fizik Kitabının fotoğraflarını paylaşabilirmisiniz acil olarak lütfen

1 Beğeni

Onları görmüştüm zaten forum üyelerinin kilerini merak etmiştim :slight_smile:

Hangisini tavsiye edersiniz?

Ben LOTR tek cilt derim. Hem Amazon stokmuş (indirim opsiyonu da artı puan) hem daha büyük ebatta hem kutusu da sert kapağı da kullanışlı. İllüstrasyonlar şahane (zaten Alan Lee’ninmiş). Ezik gelirse değişimi daha kolay olur. Sırtı, kapakları gayet güzel. Diğerinin kutusundaki kavisleri sevmedim.

P.S.: ufak ufak 9 ürün daha eklenip %10 indirimi de katarak 613 liraya çekilebilir fiyat.

2 Beğeni

Dört kitaplık set piyasadaki en iyi baskılardan biri fakat büyük ihtimalle orijinal değil. Onu sürekli AlışverişBurada, 24SaatDağıtım, İsteGelsin vs. gibi don gömlek satan ne olduğu belirsiz yerler satıyor. Şu an en ucuza satan Pi Kitap, Performans Basım diye bir işletme. Hakkında en ufak bir bilgi dahi yok. Kimse 100 Pound’luk (2100 TL) seti 700’e vermek için sıraya girmez diye düşünüyorum.

Tek cilt olanı ise bence 750 TL edecek bir basım değil. 500’ün altına düşmesini beklerdim ben olsam. Geçen indirimlerde 620 TL’ye düşmüştü. Yine o fiyata iner yakında. Satılmazsa daha da iner.

2 Beğeni

Dörtlü setin sıkıntılı olduğu konusunda haklı olabilirsiniz. Sayfadaki yabancı yorumların çoğunun pozitif ama yerli yorumların negatif olmasının sebebi de bu herhalde.

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Hobbit-Lord-Rings-Boxed-Set/dp/0008376107/ref=d_pd_sbs_sccl_2_3/262-7839471-4892162?pd_rd_w=ZnVUY&content-id=amzn1.sym.413de8a7-2c5f-42d8-989e-2b678586b86b&pf_rd_p=413de8a7-2c5f-42d8-989e-2b678586b86b&pf_rd_r=0EYD5W1GWV14GDVB75DC&pd_rd_wg=Y2DPt&pd_rd_r=6bb2b010-b1af-4156-bc5b-eda55349607f&pd_rd_i=0008376107&psc=1

Elinde bu set olan varsa basım yeri ve tarihi sayfasını paylaşabilir mi?

Hem İtalya’da, hem de Çin’de basılıyormuş bu kitaplar. Türkiye’ye gönderdikleri Çin’den gelmiş olabilir.

Sabrina ve Tüyler Ürpertici Maceraları / Cadı Kazanı - Marmara Çizgi

@Otkazatsya

5 Beğeni

Teşekkür ederim hocam :pray:

1 Beğeni

Nova Yayınları’ndan çıkan bu serinin kitaplarından elinde olanlar varsa kitap içinden bi kaç sayfa paylaşabilir mi rica etsem :pray:

1 Beğeni

Tarih olanı.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :pray: Nasıl buldunuz tavsiye eder misiniz? Amazon’da şuan 3 tanesi var fiyatları Alfa’nın DK serisine göre gayet uygun.

Tarih olanı bir tık daha spesifik sayılacak konuları yüzeysel şekilde anlatmış. Okurken ilginç bulduğum anekdotlar vardı diye hatırlıyorum. İçinden çoğu bilgiyi ben unuttum doğrusu. :d

1 Beğeni

Terry Pratchett ustanın, Büyünün Rengi ve Fantastik Işık romanlarının, çizgiroman uyarlaması. @Kitsune rica etmişti hem o hem de meraklıları için paylaşıyorum.
Cilt baskı kağıt kalitesi çok iyi. Uyarlama da başarılı duruyor, çizimler yoruma açık :grin:

13 Beğeni

@Queequeg

Türkiye’nin 1950’li Yılları - İletişim Yayınları

Türkiye’nin 1960’li Yılları - İletişim Yayınları

Türkiye’nin 1970’li Yılları - İletişim Yayınları

9 Beğeni