Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Alfa’nın bastığı Psikoloji Kitabı’ndan sayfa paylaşabilecek olan var mı? İçeriği yoğun mu merak ediyorum.

1 Beğeni

7 Beğeni

Merhaba, çok teşekkür ederim. Konu anlatımının olduğu kısımlardan da fotoğraf atma şansınız var mı?

1 Beğeni

Tabii.

4 Beğeni

Teşekkür ederim tekrar. Alınacak bir kitap daha çıktı :smile:

1 Beğeni

Bende bu seriden 10 kitap var. 3 tanesini de okudum. Çevirileri biraz zayıf bence. Okurken anlamakta zorluk çektiğim yerler oluyor.

2 Beğeni

Alfanın genel bir sorunu bu bence. Yine de güzel kitaplar basıyorlar. İyi bir indirim yakalarsam Ahmet Arslanın antik çağ felsefe kitaplarıyla birlikte almayı düşünüyorum.

2 Beğeni

Richard Dawkins - Ataların Hikayesi (Hil Yayınları)
Yer yer fotoğraflı, başarılı bir baskı. İlgisini çekebilecek olanlar için kitaptan birkaç fotoğraf paylaşıyorum.

11 Beğeni

Şurada biraz bahsetmiştim:

Okuma fırsatım henüz olmadı ama Cumhur Mısırlıoğlu için Holmes çevirileri genel olarak iyi diye duymuştum. Bir de Ötüken basacaktı ama ses seda yok henüz.

1 Beğeni

Kitabın yeni baskısında Yan Wong’u da kapağa taşımışlar yazar olarak. İçerikle ilgili bir değişiklik olduğunu sanmıyorum.

3 Beğeni

Cumhuriyet’in 100 İsmi ve Cumhuriyet’in 100 Günü kitaplarının kutulu versiyonu böyleymiş.

2 Beğeni

Kutu harici bir fark yok sanırım. Ciltli vs değil. Çikolata kutusu gibi bir kutuya koymuşlar. Yanlış hatırlamıyorsam 100 lira fark ediyordu kutulu. Değeceğini düşünmüyorum.

7 Beğeni

Kesinlikle. Büyük ihtimal firmalar daha janjanlı baskılar yapmak istiyor ancak satışından çekinceleri olduğu için maliyetten kısıyorlar vasat işler çıkıyor.

3 Beğeni

Kitapların kapakları çok zayıf, isterdim ki böyle kutu mutu yerine ele alınca iyi hissettiren kapaklarla sunulsun. Bu kutuyla hediyelik satışları hedeflemekteler sanırım, kimse nitelik peşinde değil… Kitap kutuya girmiş ancak kapak daha şimdiden eğik bükük, köşeler deforme olmaya başlamış… Sadece gülünç geliyor bu tip işler bana.

3 Beğeni

Zaten kimsenin kitaplığında yer yok bi de böyle kutulu alıp kim o kadar yer harcar kitaplıktan :slight_smile:

2 Beğeni

Arkadaşlar Notos Dergi bu ayki sayısında polisiye romanları incelemiş sanırım. Bugün sağda solda baktım dergiyi bulamadım. İnternertten alacağım ancak öncesinde merak ettim. Hakikaten bir liste çalışması yapmışlar mı? Bu sayıyı alan var mıdır?

1 Beğeni

Narnia Günlükleri tek cilt kitap içerik istek paylaşım.

@JrThoth

Bir Galatasaraylı olarak kapağı ayrı sevdim :smile:

21 Beğeni

Fotoğraflar güzel görünüyor ama hala kararsızım. Ayrı ayrı basılmış olarak var ama tek ciltte kitaplıkta çok güzel durur gibi :sweat_smile:

3 Beğeni

Ciltli kitap fetişi olan Vordue bu kitabı alır :smile: Ama ekonomik kaygıları olan Vordue nün çekinceleri çok. Kitapçıda da baktım cilt olarak ortalama bir seviye, sayfa kalitesi de düz. puntolar falan da büyük biraz, hacmi arttırmış.

Yine de seri elimde olmadığından ciltli baskı çıkınca alasım geliyor, güzel bir indirim olursa alabilirim muhtemelen.

3 Beğeni

Bende de normal baskı yoktu, o yüzden aldım. Fena olmayan bir baskı.

3 Beğeni