Alfa nın çıkardığı “Tolstoy Bütün Eserleri” serisinin tamamına sahip olan varsa kitaplıktan (karşıdan) bir fotosunu paylaşabilir mi acaba? (Sırtları için)
Paylaşan olmazsa dip köşeden bir araya toplar fotoğraflarım.
Savaş ve Barış kutuladılar ve sırt numarası yok. (birinci baskı, başka baskı oldu mu bilmiyorum) Gece paylaşırım, başka sıkıntı var mı hatırlamıyorum.
Teşekkurederim. 4 e kadar aldım sonrasi galiba savaş bariş ve anna karanina olarak gidiyor sonrasinda da 10 numaradan devam ediyor galiba tam emin olamadım.
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
Savaş ve Barış ciltleri ile Anna Karenina ciltlerinin sırtlarında “sıra no” yazmamış Alfa. Özellikle Savaş ve Barış için bunu unuttukları veya dalgınlıklarına geldiği için değil özellikle yaptıklarını düşünüyorum.
Savaş ve Barış’ı kutulamışlardı.
Ayrıca 16. cilt ön kapak diğer ciltlerin kapaklarından farklı.
Tolstoy tamamlandı.
Çehov da bu tarz sorunlar şimdlik olmadı. Yayınlananlardan henüz kitaplığımda olmayan 11-12-13 'ü (Oyunlar 1-2-3) saymazsak yanlış bilmiyorsam 7 cilt daha çıkacak.
Harika gözüküyorlar. Geçen ay ilk defa Rus edebiyatına başlamamla birlikte çıkamadım resmen bağımlılık yaptı Tolstoy, Dostoyevski, Çehov ve diğerleri… Bende küllüyatları toplamaya karar verdim ama Tolstoy da kafam karışmıştı numaralamadan dolayı şimdi yerli yerine oturdu teşekkürederim zahmetiniz için.
Kidega da malesef Savaş ve Bariş yokmuş
Instagram’da şöyle bir gönderi gördüm ve Martı Yayınları’nın Sherlock Holmes baskısı çok hoşuma gitti. Kitabı alanlar içerik, çeviri vs konusunda bilgi verebilir mi?
İzmir ağzıyla söylersek, evladiyelik olmuş…
Kronik gerçekten çok kaliteli işler yapıyor. Kesinlikle alacağım.
Kronik kesinlikle güzel işler yapıyor ama bu kitap kendi adıma biraz hayalkırıklığı oldu. Çünkü her sayfada grafikler birbirine çok benziyor. Bu şekilde örnek birkaç sayfa baktığınızda biliyorum insan çok heyecana geliyor, ancak bütüne vurduğunuzda kitapta büyük bir monotonluk, tekrar ve solukluk söz konusu.
Lakin konuyla alakalıysanız ve grafik çalışmaları istatistikleri seviyorsanız buna karşın yine de gayet lüzumlu bir kitap derim. Tek demek istemek istediğim, her sayfada bambaşka görsel şeyler beklemeyin. kitabın çoğunluğunda aynı görsel grafikler kullanılmış durumda.
Anladım, teşekkürler yorumunuz için dikkate alacağım. Sanıyorum d&r’da inceleyip almak daha iyi olacak.
Çok teşekkürler hocam
Tolstoy tüm eserleri Karton kapak serisi 3, 10 ve 16.kitabı olup ta sırt kısmını paylaşabilirmisiniz?
Karton kapaklardaki sırt kısmında baskı sıkıntısı var galiba
Teşekkürler. İki kitap da güzelmiş. Muhtemelen Rusya Huzursuz İmparatorluk 'u mayıs ayı içerisinde ben de satın alırım.
Ben de Ne Nerede Nasıl’ı beğendim.
Derslerde öğrencilere okumak ve ilgilerini canlandırmak için ideal bir içeriğe sahip. Bunu seviyorlar.
@alper İçindeki haritalar ve ana başlıklar, Rusya tarihi ile ilgili ileri okumalarda faydalı olacaktır.
Teşekkür ederim.