PAŞA’NIN ROTASI İBB YAYINLARI kitap, istek, paylaşım, fotoğraf.
Her sayfasında resimler var, beğendim. Daha resim koyardım ama en fazla 5 resim koyabiliyormuşuz.
PAŞA’NIN ROTASI İBB YAYINLARI kitap, istek, paylaşım, fotoğraf.
Her sayfasında resimler var, beğendim. Daha resim koyardım ama en fazla 5 resim koyabiliyormuşuz.
ATATÜRK FOTOĞRAFLARININ HİKÂYESİ İBB kitap, istek, içerik, paylaşım, fotoğraf.
Yine neredeyse her sayfasında fotoğrafların, gazete küpürlerinin vs resimleri var, beğendim. Daha resim koyardım ama en fazla 5 resim koyabiliyormuşuz.
Şu an mutluluktan ağlayabilirim.
Arnhem - Antony Beevor
Kronik’in diğer kitaplarında resimlerin olduğu sayfalarda kağıt beyaz ve gramajı yüksek olurdu. Arnhem de resimlerin olduğu satyfalar beyaz kağıt ancak gramajı düşük.
Fotoğrafları yüklemişken Selim Erdoğan - İstiklal kitabından bir - iki fotoğraf yükleyeyim.
Kağıt nedeniyle bence İstiklal’in resim ve haritaları çok daha anlaşılır.
Tek yüklemede 5 resim koyabiliyorsun. O 5’i yükledikten sonra aynı mesajda 5er 5er devam edebilirsin.
Teşekkürederim saolasın.
Bunu bilmiyordum hocam. Teşekkürler
Bunu almak lazım belediye çok büyük ihtimal el değiştirecek. Bir daha basmaz bunu yeni gelecekler. :d
Ben de o ihtimali düşündüm. İçim biraz cız etti ama çok istiyordum, mutluyum
Pera Müzesi Yayınları’nın bastığı İstanbul’dan Bizans’a 1800-1955 eseri ile alakalı forumda arama yapan olursa diye içeriğinden bir kuple paylaşayım.
çok güzelmiş hocam alacağım sanırım kendimi tutamayıp, bir de haritayı nereden aldınız acaba?
Resimleri bol, kaliteli, tam koleksiyonluktur, hiç kaçırmayın derim. Harita The Silmarillion kitabının en arka iç sayfaya hafifçe yapışıktı, ondan çıkarıp astım
Arkadaşlar Torsten Krol’un Callisto adlı kitabına sahip olan var mı? Son sayfası basılmamış. Cümle “Ne-” şeklinde yarım kalmış. Bir kontrol eder misiniz?
İngilizce epub buldum. Birkaç cümle eksikmiş sadece.
But there is one thing bothers me. Most evenings after I’m done eating I take a stroll through town for exercise. It only takes fifteen minutes to walk across town, that’s how small this place is. And sometimes while I’m strolling past the one and only phone booth outside the post office the phone will ring. I know it can’t be for me, even though it happens at the exact moment I’m walking by. This has happened maybe a dozen times now so this is no coincidence. I know who I don’t want it to be on the other end of the line. Maybe this is his way of letting me know I have not gotten as lost as I wanted and they are watching me still, I don’t know, and I’m not going to pick up that phone and find out. I figure as long as I don’t touch that phone I’ll be okay. I don’t know why I think that way but I do.
Tonight it happened again while I’m walking over to Donna’s house, that’s the girl in the coffee shop. I stopped and let it ring, then I walked on. I have got better things to think about now than mysterious telephones because I am In Love.
The End
Bu kitabın tüm baskılarında son sayfa yok. Aslında eksik kalan kısımda yarım sayfalık bir kısım. Ben 15 yıl önce filan okumuştum. D&R a götürüp durumu anlattığımda yayınevine geri göndermişlerdi. Yayınevi de eksik kalan kısmı kaşe yaptırıp kendilerine ulaştırılan bütün kitapların arkasına basmışlardı.
Dediğim gibi 15 yıllık bir süreç , eve gidince bakayım. Eğer kaşe baskısında bir bozukluk, solma, silinme olmadı ise fotoğraf çekip buraya atayım.
Bu arada çok eğlenceli bir kitap olduğu aklımda kalmış. Yalnız yazarın ikinci kitabı “Yunus İnsanlar” benim için hayal kırıklığı olmuştu. Bu arada takma isim kullanan bu yazarın gerçekte kim olduğu belli oldu mu acaba.