Rica ederim, ne demek.
Elinde bu kitap olan içerik ile ilgili fotoğraflar atabilir mi? Gören olursa iş azıcık acil, indirim 24 saat,faydalanmak niyetindeyim.
Bende yok ama Kitapyurdu’nda ‘iç sayfalara gözat’ kısmından birkaç sayfa da olsa bakabilirsiniz.
Ona baktım, merak ettiğim şey içeriğe görsellerin dahil olup olmadığı… Onu da araştırdım, bulamadım henüz, bakıyorum hala.
Besin Nasıl Çalışır? DK
Daha önce Vücut Nasıl Çalışır? kitabını almıştım, kuşe kağıttı diye hatırlıyorum. Bu kitap kuşe kağıda basılmamış kaliteli bir kağıt kendini belli ediyor ama kuşe kağıt değil.
Ufuk künye de baskı yeri olarak neresi yazıyor. Kağıt farklılığı bundan olabilir.
“Çin’de üretilmiştir” yazıyor.
Anladım, bunların baskısı Hong Kong da yapılıyor, kağıt farklı olunca acaba salgın nedeniyle farklı yerde mi basıldı diye düşündüm.
Bu kitabın içindekiler kısmını ve birkaç sayfasını paylaşabilecek var mı acaba?
Bu kitap elinde olan bir arkadaş eklerse iyi olur ancak o zamana kadar ben İngilizce orjinal kitabın içindekiler sayfasını ekleyeyim.
Gördüğüm kadarıyla konulara ilişkin haritalar ve resimlerde bol bol mevcut.
Çok teşekkürler, İngilizcesi de yardımcı oldu.
Rica ederim. Türkçe iç sayfalar pdf dosyası da buldum. Çevirmeni paylaşmış sanırım onu da yükledim.
Çok teşekkürler, bu tam oldu işte.
Semboller ve İşaretler kitabından birkaç sayfa paylaşabilir misiniz?
Bazı sanat kitapları içerikleri;
SANAT - SANATIN GİZLİ DİLİ / Sarah Carr-Gomm / İnkılap Yayınları
UYGARLIĞIN AYAK İZLERİ - CELİL SADIK - EPSİLON
RESME NASIL BAKILIR - LIONELLO VENTURI - Hayalperest Yayınları
Merhaba. Yukarda @ilydious arkadaşımız paylaşmıştı.
Edit : Pardon bu Efsaneler ve Mitler’miş. Ben Semboller ve İşaretleri birazdan atıyım buraya…
Şimdi gördüm paylaştığınızı çok teşekkür ederim
@ilydious arkadaşımız başka bir konu altında burada paylaşmamı rica etmişti Çekimler biraz kötü kusuruma bakmayın