Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Çağlar Boyu Quiddich te çok fazla illüstrasyon yok ama bazen tam sayfa bazen sayfanın bir kısmında vs görseller mevcut. Birazını ileteyim, içindekileri de çektim.

6 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum, geçen fuara gittiğimde 600 tl fiyat söylediler de ağzım açık kaldı. Ondan merak etmiştim.

2 Beğeni

Liste fiyatını 750 ye çıkarmışlar :roll_eyes: Bu fiyat biraz ayıp olmuş.

Zamanında Rowling hayır için yardım için yazdım ıvır zıvır falan diyordu bu küçük kitaplar için, maşallah pek hayırlı olmuş kendisine :smile: .

6 Beğeni

Bu kitap bu fiyattaysa seri ne kadar oldu acaba :roll_eyes:

Onlar o kadar yükselmemiş sanki ama karton kapak oldukları içindir muhtemelen. Yeni baskı yaptıkça yükselebilirler.

1 Beğeni

Güncel fiyat mı bilmiyorum, tükenmiş gözüküyor. Etiketi 2.580 lira olarak gözüküyor.

1 Beğeni

Nadirkitapta 60-70 TL’ye buldum oralardan temin edeceğim. Gerçekten aşırı gereksiz pahalı.

1 Beğeni

Çelik Kale Çanakkale İBB Yayınları içerik, paylaşım.

8 Beğeni

Harry Potter: Sihir tarihi ve sihir tarihine yolculuk kitapları yeniden basılmış. Elinde olan varsa fotoğraf ekleyebilir mi acaba?

3 Beğeni

Alan oldu mu? Varsa birkaç fotoğraf yollasa çok güzel olur. Resimli bir baskı mı merak ettim?

3 Beğeni

Resimli bir baskı değil. Yalnızca beş kitabın birleşimi olduğu için kitaplar arası her geçişte kitap kapakları mevcut. Aynı amazonda içerik kısmına eklenen dördüncü görsel gibi. Bunun dışında standart kitap boyutlarından biraz daha büyük ve oldukça ağır. Yanında da a3 kağıdı boyutunda bir harita mevcut ve haritanın arka kısmında Percy’ nin Melez Kampı derslerinden aldığı notlar -karne anlamında :sweat_smile: - mevcut. Bana okuma alışkanlığı kazandıran sonraki beş kitapla birlikte tüm seriyi iki üç kere okuduğum için biraz duygusal bir bağım var ondan bu cildi almıştım ^^

7 Beğeni

Öyküleriyle İstanbul Anıtları İBB Yayınları içerik, paylaşım, istek.

@ilkergrsy Türk Boğazlarını da birazdan atıyorum, az bir işim çıktı.

4 Beğeni

Tekrar teşekkürler. Kitap içeriği dolu dolu güzel. Gene içeri gireceğiz anlaşılan :slight_smile:

1 Beğeni

Türk Boğazları İBB Yayınları kitap, istek, içerik, paylaşım. @ilkergrsy

6 Beğeni

@m.k

Kara Atena/Martin Bernal Ketebe Yayınları

4 Beğeni

İş Kültür sitesinde tadımlık kısmında içeriği açmadı. Aramızda alan var ise bir kaç örnek sayfa atabilir mi?

Bende açıldı tadımlık kısmı aşağıya indirebilmeniz için link ekliyorum.

“1984 André Carrilho” şu kelime grubunu google’da aratınca
“metne eşlik eden 43 resim” bazıları görülebiliyor.

şurada resimlerin 1-2 tanesi var.

1 Beğeni

Çok teşekkürler :pray: :pray: @alper @Alladierre

Çok hoşuma gitti. Sanırım bu baskıyı da alacağım.

1 Beğeni

Cadılık ve Büyü Tarihi: Sümerlerden Harry Potter’a

Almış olan varsa ben de bunu rica edeyim.

1 Beğeni