@alper hocam içerik yetmez dersen daha atarım. Şimdilik evden çıkmadan içindekileri atayım dedim.
Devamını da atacağım kitapların bu cilt 1.
@alper hocam içerik yetmez dersen daha atarım. Şimdilik evden çıkmadan içindekileri atayım dedim.
Devamını da atacağım kitapların bu cilt 1.
Sağol Melih benim için yeterli. Ebat, mizanpaj vs göreyim istemiştim. Muhtemelen ben de alırım bu kitapları.
İBB genel olarak kaliteli oluyor. Bu 3 kitap ciltli ve tanesi 150 lira. İBB hep bu fiyata kitap çıkarsın, çok mutlu oluyorum
Melih sayfa kalitesi nasıl?
Ben çok anlamam ama beğendiğimi söyleyebilirim. Ayrıca İstanbulkitapçısının sitesinden baktım 1.hamur diyor.
İLYADA (Everest) Erman Gören Çevirisi
Çevirisini merak edenler için ilk bölümden bir kısım ve farklı bölümlerden ilk sayfaları paylaşıyorum.
Arkadaşlar elinde bulunan biri mümkünse ilk iki sayfanın fotoğrafını çeviri karşılaştırması için paylaşabilirse sevinirim.
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Kolay gelsin.
Güzelmiş. Saolasın. Listeye ekledim
Eksik Parça’nın Dark Souls çizgi romanlarını alan oldu mu? Bloodborne’u çok kalitesiz bastıkları için hiçbir şey seçilmiyordu. Bunu nasıl basmışlar acaba? Bloodborne ile kıyaslayacak biri var mıdır?
Bu kitaba sahip forumdaşlar içindekiler ve içeriğine dair fotoğraf paylaşma şansı var mı?
Arkadaşlar
Epsilon yayınlarından çıkmış olan Marvel kitapları var tamamı kaç tane bilgisi olan var mı ?
Benim bulabildiklerim
Kaptan Marvel
Morbius
Spiderman Kraven’in son avı
Avengers Yok oluş anahtarı
Avenger Sonsuzluk
Marvel: X-men Dark Phoenix Efsanesi
Venom Ölümcül Koruyucu
Bu kadar olması lazım. Bende Avengers Sonsuzluk hariç mevcut. O da yeni çıkmış sanırım.
Ayrıca daha önce İthaki’den çıkan marvel kitapları da var. Eksik yazmadıysam aşağıdakiler:
İç Savaş: Bir Marvel Evreni Romanı
Kara Panter Kimdir?
Shuri: Bir Black Panther Romanı
Captain America: Karanlık Planlar
Spider-Man - Öfkeli Kanatlar
Spider - Man : Düşmanca Devralma
Deadpool: Patiler
Bunlardan da son ikisi mevcut değil bende. Tükenmiş durumdalar
Çağlar Boyu Quidditch kitabı illüstrasyonlu mu yoksa düz metin mi? Rica etsem elinde olan fotoğraf atabilir mi?